Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Tuesday, April 10, 2012

Plan A,B,C to Z

Planning...planning...planning...
planning sampai pening..

Lama aku xmencemuh meluah rasa...
memenyampahkan diri sendiri kadang kala mungkin..
 
Hey HI-TEA...
just a moment to drive the program..
tggal sesaat jer lagi...
mcm lagu Ramlah Ram la pulak..
'Sesaat kau datang...sesaat kau hilang...'
hahaha...lagu chipsmore ka neh...??

Ok back to main stage...
nak poyoo pasal event y dah di plan sebulan y lalu...
finally berjaya juga langsungnya...
event hostel..so komitmen pun gaya student y tggal dkt hostel ja la...

meaning...
hostel neh ragamnya pelbagai...
so komitmen pun pelbagai bentuk la jgk...
xkisah lah stakat mana komitmen y korg bg tp y pasti berjaya juga nak anjurkan HI-TEA neh...
ptg HI-Tea...Mlm Ratu Melati lak...
harap-harap apa y di rancang berjalan dengan lancar...

Kepada semua kwn-kwn y support event neh
aku nak ucap trima kasih byk2 
dan 
semoga tuhan saja y mampu membalas kebaikan y ampa buat neh...
aku sgt-sgt proud dgn semua ahli blok Melati 3 yang give 100% komitmen untuk jayakan event nie
Dalam kita handle sesuatu perkara tu mmg wajib ada pengkritiknya...
dan mmg xnafikan pun byk lagi kekurangan y ada sepanjang kami handle event neh...
kepada kritikan-kritikan y membina aku ucapkan ribuan terima kasih...
dan kepada kritikan y xmembina pun aku ucap terima kasih jgk..
tanpa pengkritik ini mungkin org xakan sedar kekurangannya...

So semua preparation dah 90% settle...
just tggal tggu mknan nak serve n a little bit of decoration and arrangement...
So hopefully all the members of blok Melati 3 will enjoyed the event...

_ASSALAMUALAIKUM_

No comments: