Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Saturday, April 14, 2012

Late update..Hi-tea n Ratu Melati 3

Assalamualaikum semua...
n Hello for non-muslim...

Selasa lepas gegurl blok aku arrange satu mjlis keraian untuk warden2 and penghuni2 blok melati3...
majlis berjalan dgn lancar...Alhamdulillah rezeki...
makanan mencukupi dan byk y lebih....
jdi berpeluang jga untuk sedekah dkt sapa2 y sudi..

petang kami berhi-tea...mlm lak kami beratu melati...
xnak ckp byk so nak suruh korg layan ja gmbor2 neh...
 
gmbar y segaja di-blurr-kan atas sbb2 tertentu...hehehee

gimik perasmian...

dah rasmi....:P

aras terbersih....

seriusly.. kek free mmg sedap...:)

warden blog y prihatin dan penyayang...

warden-warden y memeriahkan lg majlis

tulang belakang majlis....

ajk-ajk majlis

opss..ada jgk si bulat baju belang neh...hehehe






preparation untuk Ratu melati lak...
Ratu-ratu posing sebelum mula majlis..
 
barisan ratu-ratu
 
 
Queen of Melati 3


With warden n queen


again with warden...:D


ratu bersama hadiah masing-masing
miss sound system...:P

miss pengacara...:D

ok dah berjavu aku tggu loading gmbor-gmbor neh....
apa-apa kalau korg penat nak nengok gmbor2 neh dgn tnpa segan silunya korg bleyh tekan button [X] kat ujung atas tu or button [Esc] kat keyboard msing2....
aku xpaksa korg untuk tgk...
hheehee...
adiyoss amigoss
_ASSALAMUALAIKUM_

No comments: