Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Tuesday, January 10, 2012

Zaman busy bermula

Hai semua...
mcm agak lmbat ja aku nak wish Happy New Year...
Slow gila aku neh...
smpai terlepas tarikh2 penting...
huhu...
most worse date that I forgot is my mother's birthday...
Mesti mak aku sedih kan...teruk tul aku...
marah diri sendiri...*BERTUBI-TUBI TUMBUK PIPI*

semester nie semua kelas full...
subjek lak mcm pening pala berlebih-lebihan...
byk bnda jgk la nak kena pikir...
tp xdak la pikir bebenor kan..haha..
dengan semester y baru msuk mggu ke-2 neh maknanya zaman2 busy presentation pun byk la...
sobsobsob...

Kepada y join GA hri tu....
kalau boleyh diah mmg nak kasi hadiah dekat semua...
tp bajet xdak la byk sgt kan...
tp insyaAllah kalau ada rezeki lebih mmg semua dpt...hehehe...
sbb nak thank semua y sudi join first GA diah tu....
skrg neh xder masa lg nak g shopping2 nnt balik cuti nnt bila dah cri semua brg2 tu dia post yer...
tp setakat y mampu ja la...hheheee....
thank skali lagi kpda y sudi join....
terima kasih banyak2...

_ASSALAMUALAIKUM_


No comments: