Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Sunday, January 1, 2012

GiveAway BICARA HATI SEMALAM (^_^)v

 PERINGATAN :
INI ADALAH STICKY POST...(until 2012)
POST-POST YANG TERBARU SILA LIHAT SELEPAS POST INI...


Hai semua...

sblum neh diah ada ckp nak bt contest tp kaji2 balik diah rasa mcm xckup komitment la nak buat contest neh sbb byk kerja y diah kena handle lately neh...

Jadi untuk tunaikan jgk hasrat neh diah buat GA jer...
boleyh???
hehehee....sorry kpd yang tggu contest....

p/s:ada ker y tggu??hehee


Dengan ini diah nak Lancarkan First GA BIcaRa Hati Semalam...(^_^)v

Syarat-syarat join GA neh mudah jer....
  1. Terpulang korang sama ada nak follow @ xfollow blog neh tp korang kena slalu jenguk ke sini la untuk update GA...Kan senang kalau korang follow jer...hehee
  2. Buat 1 entry khas bertajuk 'GiveAway Bicara Hati Semalam' dan tulis ja apa y korang nak tulis...
  3. Copy banner di atas neh  letakkan dekat entry korang dan link kan terus ke post GA neh...
  4. Nyatakan 2 item yang korang paling suka sebagai hadiah GA...
  5. Senarai/tag 3 orang rakan blogger untuk join GA nie....
  6. Lastly letakkan link entry korang tu dkt komen post nie... 
  7. Tarikh tutup GA neh ialah pada 31.12.11...


Dengan ini orang bertuah yang Diah nak tag ialah

Dan semua yang dah baca entry neh

Selamat Berjaya semua....
(O_O)

Bilangan orang akan terima GA akan ditentukan berdasarkan jumlah penyertaan GA...hehehe

JOIN!! Join!! joIN!!

_ASSALAMUALAIKUM_

12 comments:

Boo said...

tarikh tutup bile yang??? =p

Razil Tahir said...

DAH JOIN!! XD
http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2011/12/giveaway-bicara-hati-semalam.html

dan join jugak campaign saya.. "1review dapat rm5 free"
baca sini... http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2011/12/kerja-gila.html
CONFIRM DAPAT! XD

DiahRodzi said...

Tarikh tutup smpai the end of this year syg....lupa plak nak letak..ehehehe

Boo said...

ohh takpa..heheh
wei cmna tah nak wt link kt banner tuh..huk3

akudandia. said...

http://katahatidalam.blogspot.com/2011/12/giveaway-bicara-hati-semalam.html

dahhhhhh join. :P cik enul tag. lupa pulak nak tulis kat entry.

hihi.

Boo said...

Done bebeyh!! =p

http://sedetik-lebih.blogspot.com/2011/12/giveaway-bicara-hati-semalam.html

BalqisRodzi said...

HEHEHE.nak join jgk...

http://akusibalqis.blogspot.com/2011/12/giveaway-bicara-hati-semalam.html

DiahRodzi said...

tq kepada yang dah join...hehehe

moshi_boo said...

http://moshiboo.blogspot.com/2011/12/giveaway-bicara-hati-semalam.html

diah aku dah join..sori lmbat skit..heeee

eccedentesiast said...

dah join weii!!

http://manwithheart.blogspot.com/2011/12/giveaway-bicara-hati-semalam.html

jeeha said...

peserta last!

http://akootahoo.blogspot.com/2011/12/contest.html

jeeha said...

peserta last!

http://akootahoo.blogspot.com/2011/12/contest.html