Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Friday, December 16, 2011

HariHari

Ini bukan salah satu iklan mahupun promosi...
dan y pasti ini bukan pekerja HARI-HARI....
hahahaa....
dan ter sgt-sgt la pasti bukan tentang Hari Hari neh.....


hari-hari Facebook...facebook hari-hari...
hari-hari fedup....fedup hari-hari..

Asal aku buka FB ja semua nak jiwang...
semua nak post leleh nangis ja...
aku rasa mcm nak hide post ja semua yang dok post tah apa2 neh...

Semeon bin Seman : Tetipahtetipu tanpa mu idupku kelam gelap gelita...

kalau post2 segini aku bleyh blah lg...
aku trima jgk la...

neh idok...bnda2 y secret2 pun nak buh kat status...
adoi...sengal urat2 mata aku nak baca status sebigini...
power rabun aku bleyh tetiba naik balik dan power silau aku plak berganda meningkat lps baca status segini...
Kalau status2 yang alim-alim tu...bleyh la jgk aku insap kejap...
aku bersyukur jgk sbb ada jgk status y menyejukkan urat mata aku...
walaupun batu terhantuk dikepala..tp aku trima sbb smbil dengar Prof Izzi Hj Ali kat Hot.fm...
tu y refleksi diri lebih tu..hahaha....

Kepada yang berkaitan sila la jgn share ur private life...
nnt timbul fitnah mcm2 bru kau nak bising...
adoi kesian dkt telinga y kena dengar tu...
ishishish....

_ASSALAMUALAIKUM_


p/s: watak di atas xda kaitan dgn y hidup atau y sudah meninggal...

2 comments:

Boo said...

taw xpa..meluat weyh..hahaha

DiahRodzi said...

hahahaa..aku rasa kalau aku muntah kuaq darah ja weh....:D