Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Sunday, July 3, 2011

PRICE TAG

Money can't buy ur happiness...

word can't buy ur mind....

genius can't buy ur manner...

harmoni kan semua neh....sinonim ja mcm kehidupan kita...

mcm ayat neh.... 
"Disebalik kejayaan seseorang mesti ada orang kuat di belakangnya"

bg aku org kuat neh mean org y slalu bg sokongan....
slalu bg galakan....slalu push kita supaya try harder even it only 0.0001% kemungkinan....
acece mcm crita 'Dream High' la plak...
tp aku byk blajar dri crita neh...
because it not just a story that telling u to dream...
tp dia mcm ajar kita cara untuk kita jdi sorg Good dreamer...
how to manage a dream...
and how to work for that dream...

Untuk aku plak...kejayaan neh xakan pernah dtg bergolek...
even it happens sometimes but it not happen always...
Kejayaan jgk mcm ujian dri Allah...
nak uji mcm mna kita bersyukur bila kita dpt kejayaan....
mcm tu jgk kegagalan....gagal sekali xbermakna gagal selamanya...
sama dgn kejayaan....sekali berjaya jgk bkn untuk selamanya kalau kita xberusaha untuk lebih berjaya...
dan Harga kejayaan jgk xakan kita dpt kalau dgn hanya berharap akan berlaku keajaiban...
Kalau sntiasa berharap tnpa usaha nnt kejayaan y kita dpt tu mungkin kita xrasa manisnya....

Ohooooiii...dah mcm pakar motivasi la pulak rasanya...adoi....
cam xcaya ja aku y tulis kat ats tu..hehehee....
jap nak check balik....
^................................^
hehehehe....

betoi la aku tulis sendiri....aku xmain la copycat semua tuh....
shame ja la kalau bt mcm tu...
even nak copy pown xyah bulat2 mcm tu....
olah la ckit....plagiarism yang xsihat betoi....hehhehee
 
_ASSALAMUALAIKUM_








P/s:Org kuat aku selama neh....Of course la Family aku....hehehee...blushing....
P/ss:Then come all my beloved friends...They all with me when i need them....
P/sss:Sam Dong said:Becoming first is a lonely,tumultuous,uncertain path....But for me if we share the glory with people around us there is no loneliness.....:P always chill..

1 comment:

AnAk dEneSor said...

wah gitu..caya lah..