Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Friday, July 29, 2011

BIG+Bola Malaysia

AKU BANGGA DOWWWwwwwww...

okeyh anuarhadi sepak aku laju2 kalau dia baca blog neh dok ber euwww  euwww dia nengok ayat aku nnt...

Pagi tdi p SK Putra for BIG fasa 2...
then dpt big2 task kena turn an ugly store to a beautiful ever after class or lab...
waaaaa...melopong mulut kami berlima lps dpt task tu dri cikgu2 tuh...
tp kami trima all that as a compliment...
kerja-kerja pembersihan+pembuangan+penghapusan+pembersihan lg skali+penyusunan semula kelas pun bermula tepat pkul 9...

cuci sana...cuci sini...sedut habuk masuk idung ckit2...Fifi sesak nafas skit2....aku bersih byk sikit...ina tenyeh2 idung 2 3 4 kali darab sepuluh kali...adam...fakhri...azek kun...tenyeh mata ckit2....hahaha...ayat aku pown hiperbola ckit2...
sooo...tepat pukul 2 ptg....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

TARRAAA>..kelas baru untuk korang...nah kitorang bagi free...
siap meja baru lg...hehehe...meja tu sekolah tu punya actually....hahaha...
even penat gila 6 org nak turn a full store to become a class tp mmg puas hati sgt..
lps dah tgk hasil kerja perancangan 6 kepala bekerjasama then ada 3 org hero sesar lak dok mai tolong...so kerja jdi makin senang...
Alhamdulillah semua pihak berpuas hati dgn hasil kerja kami...
then p makan2 makanan y banyak gila untuk BIG fasa 2 neh...sedap2 lak tu...mmg xsempat nak merungut lah katakan...
balik idung dah mcm badut sbb dok jdi penyedut hampagas berjaya...
(almaklumla idung serombong luas...so habuk pown berebut2 la nak sewa kat dlm habitat neh)
sampai ja bilik terus pengsan lps lepak kat FB 2 3 minit....

Malam meeting AJK Blok + Bola Malaysia vs Singapura...
Singapura y penuh pura-pura sakitnya....manakala Malaysia y gagah perkasanya...

I'M PROUD TO BE MALAYSIAN...
aku respek la dkt semua permain Malaysia...Korang mmg terbaik lah...
even kalah..BUT U ALL HEROES tau dak....
Congratulation MALAYSIA...

_ASSALAMUALAIKUM_

No comments: