Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Wednesday, April 20, 2011

4 the 1st tyme....

pagi2 gelak2 mcm org gila....
masuk kelas kacau org sana org cni...
pelik aku rasa ...
silap telan pil ka aku neh...pil kuda betina mana la dah aku tertelan neh...
hri neh hbis2 kls truih plan nak kuaq hangingout all gegurl dkt kelas aku...
then tetiba ja 2 org cancel...
feeling....xdak feeling apa...xmau join sudah....xrugi...xcually rugi la jgk...tp bkn aku depa la rugi x hanging2 ngan kami...hahahahaa...lol mulut longkang rupanya aku neh...

okeyh tdi on the way balik as usual jln rmai2 mcm kura2 tempang sbb mmg makngot jgk la kami jln....
sopan la kot ala2 anak dara termahal...
tetiba dok gelak2 pnya gelak...
tiba2 dush.....bad feeling coming....
rasa xsedap hati gila....lol aku xtau sbb apa....
dok ingt pelik2 dah....
then tyme mkn aku plak p bagi tumpah air blckcurrant soda feverat aku tuh dkt tmpt iena...
carelessless n so less la aku neh....
seb bek iena xbermandi blackcurrant tu td...hahaha
kalau dak mmg aku plak bermandi ocean soda la gamaknya...
okeyh sttle bab aku careless tuh....
but tdi aku order hainan rice chicken tp tetiba ja dia bg half hainan rice chicken...
fuhhhh.....I'm not on diet la bro....so cian lak kat sis tu kena tambah lg separuh kat aku...
nsib sis tu sweet potato ja....xjdi nak mrh...hahaha....
biol ka aku neh....bro y slh aku p nak mrh sis...
ok mental disorder back tu normal...

mkn2 pnya mkn...
aku bgtau la kat geng aku y aku rasa xsdap hatu dri tdi since kami dok jln makngot tdi...
then aku ckp la...tah knapa aku rasa mcm nak nangis....
muka aku tyme tu...serius bagai nak rak la....ala2 beckam pnya muka tyme nak bt side kick la jgk tyme tu...hahahaa
then tgh mkn2 tetiba ja air mataku berlinangan...
tanpa sebab weh...
aku pown xfhm...adakah mata aku neh dlm proses penutralan yang slalu blaku kat manusia lain atau mata aku mengalami sindron abnormal sbb aku dah lama xnangis sepuas hati???
apakah???apakah./???

acece...terover lak...hehhee....
then tdi balik trus aku call mak....ask her is everything ok...so so n so on....
nothing happens....
so aku consider y aku terlebih gelak dah aku menangis scara tiba2 tdi sbb nak naturalkan balik otak aku kot...
tu pasal.....now I know why....hahaaaa...
msti buhsan kan sapa y dah terbaca dri awal td...
hahahaa...
sorry....now nak siap2 nak p karaoke....
jom2 sapa nak join.,...
gegurl ja okeyh....tkot nnt kena marah...hahaaa...~~
...okeyh terus terang....parent aku y marah,,....hahahaa...puas hati u??
adios....
_ASSALAMUALAIKUM_


No comments: