Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Friday, February 4, 2011

suka/menyampah/menyemak/BINGIT???

okeyh menuju jln y lurus lah...
mmg aku suka music... 
xnafi..sbb dri dulu mmg aku xpnah lps pndang ar kalau bnda2 y ada music2 neh...
semua aku suka ja..
then lps aku amati dalam2...
ada 2 3 part neh bt aku mls + menyampah dgn music neh...
hurmmm...
entah la...kalau music tu kena dgn mood aku no hal la kan..
tp kalau tgh moody then tetiba lak music tu bikin lg moody...aku rasa mcm nak mletup la jgk pala otak...
hahaha...

then 2 3 hri neh aku rajin ja berblogwalking kat blog2 y menarik kan...
tp tetiba ja aku nak lyn jiwang tetiba lagu kat blog xmsuk ngan mood aku...
so bru la aku perasan smething pasai pasang lagu2 kat blog neh...
hehhee...
'bru nak perasan ka mak cik'
sorry la bt sesapa y bingit dgn lagu kat blog aku neh...
hahahaa...
skrg korg perasan x y lagu2 tu dah lenyap...
aku pown rasa mcm tenang la kan tuk bca comment2 korg semua...
then mmg aku admit la skrg...
aku xkisah kalau sesapa y suka buh lagu kat blog ...
tu xjdi masalah...
kalau korg suka truskan lah...
sbb tu blog masing2...
tp aku bg advice ckit la...
kalau nak ltak tu better buh y ada pause...
bkn apa...
tkot nnt ada ja y xjdi nk blogwalking sbb lagu2 tu mengganggu...
kalau bg y suka tu mmg xjdi msalah...
tp bg y xbrapa nak ada mood selari dgn lagu tu...
mmg agak bermasalah la jgk...
dulu mmg aku suka...
tp lama2...urmmmmmm...(x_x)...
manusia pown berubahkan...sedangkan pantai pown berubah...
apa2 pown neh skadar pendapat aku ja...
kalau xstuju aku trima ja pndapat ampa semua...
okeyh...
chill bebeyh....

_ASSALAMUALAIKUM_

3 comments:

wanieo mushie said...

haha!! memg agak betoi pun... kdang2 tu cam myemak... tapi aku suka buh music yg cam feel kit.. baru asa layan haha!! tapi sebab kita duk buka blog selalu jadi boring

AnAk dEneSor said...

iera pong xske letak lagu kt blog..takot kco owg yg nk bce..hihih

DiahRodzi said...

wanie:
hahhaa..dulu aku suka bukak 1 1 ja...tp lps dah xlarat nak tggu lama2 aku bkak byk2 then bertindah lagu2 tu y agak bingit tu....

kak iera:betoi2