Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Tuesday, February 8, 2011

rindu Scandal la...

Assalamualaikum...

sejak 2 menjak neh aku rasa mcm aku pnya intro tuk entri mcm mkin sopan kan...
sejak 2 3 menjak neh jgk aku dah guna 'Assalamualaikum' dah xdak lg dah 'salam' sbb aku bc dkt Fb hri tu ckp better guna 'Assalamualaikum' or 'As salam'
tp aku better guna Assalamualaikum lg dri guna As salam...full version ckit kan..
lg pown As salam tu dgr mcm nama org lak..hehehe...
xdak kaitan...

okeyh hri tetiba ja kat FB semua pakat story miss sana sini...
aku pown tgh miss gila dkt kwn2 aku kat UiTM dlu...
seriusly miss Gilas...meaning bkn xmiss dkt kwn2 len...tp miss la jgk...
tp sbb hri neh mcm ramai lak kwn2 UiTM dlu dok cntc...
so aku jdi miss lah dkt korg semua....
bila teringat zaman hingusan dulu2 kala kat cna....
mcm nak ngis smil guling2 gelak pown ada....
hahaha...
tp syg 2 3 ribu kali syg sbb aku p sna kejap ja...
so mcm rmai la jgk y xbrapa nak ingt kat aku even aku begitu ingt dkt depa kan...
sadis betoi la makhluk bernama DiahRodzi sorg neh...
cian toi aku tgk neh haaa...

first tdi..tyme tgh kunyah2 epal y cik esah bg tgh hri td...
tetiba Baby Pqa call aku...
then aku mcm terharu jgk la sbb dia still remember bdk debab neh...
waaa....aku mmg terharu hbis bila tyme dia mintak opinion aku...tp....
huhuhu...aku la spoil btoi....aku blurr sgt2...xtau nak ckp apa...
aku tertiba mati akal jap tuk pikir tntng bnda y dia tnya tu...
cian dia...
msti dia kuciwa...
so sorry bby...

Tonight lak...berdating dgn scandal lama aku tyme UiTM dlu...
Miera The hoT Mummy..
mira totally mmg hot gilas la skrg...
these nurse wannabe neh mmg aku suka tgk gaya dia dri dulu smpai skrg...
semua y melekat kat body dia mmg nmpk hot la lps tu even bnda tu dlu aku nmpk xhot...
semua gara2 penangan miss miera neh...
miera miss u the very very very much la.....mmg rasa mcm nak guling2 ja kalau bleyh lepak mcm dlu...
dlu aku mmg kaki menyemak dkt bilik dia...
hahaha...msti dulu dia BUHSan kan tgk muka aku ja hri2 bertempek kat bilik dia...
hahaa....cian miera...
sorry ....the memories still bertempek jgk kat minda aku neh..hahaaa...
actually dah lama dah dok plan nak date dgn scandal2 aku neh..tp smua pakat jdi calon menteri besau...
so we are very the busy woman in the world la..ahahahaa...
asal nak jumpa ja,..cancel sbb cuti xskali...
sadis lg kan...
sobsobsob....

tonight jgk....aku melawat wall scandal2 aku dlu y dah xbrapa ingt kat aku...
tp aku ttp xbleyh nak hilangkan kesan2 y depa tggalkan dkt minda aku neh...
mmg sweet potatoes jgk la sgala mmories tu...
first aku p mlawat wahida FAWA...
miss fawa neh mmg busy sokmo....
kalau dlu tyme nak jumpa dia..mmg slalu kna bt appointment la...
hahaha...paling lama pown nak jumpa tyme midnight la kan...
melepak dgn aku dkt kerusi batu bwh block asrama kami...
tp dlu aku mostly menyemak dkt bilik dia jgk la...
smpaikan rumate aku ngadu dkt kwn dia y aku neh slalu tggai dia sesorg dlm bilik...
hahaha...sorry la aku mmg xbleyh stay in one place for a long tyme...
so aku menjalar merata la kan..hehehe....

then the Most wanted Scandal...FS..aka...FS Yahaya...aka FAtin Syuhada...
hahaa,,aku mmg miss nak main bertepuk tampor dgn mak cik Hot sorg neh...
lama dah xsmash sana sini kan...
hahaha...
aku dah Sopan la weh...
ahahaha...sgt sopan kah...*perasan jap*
hehehe...xdakla menipu ja...tp aku mmg sopan kan...kan kan???
ya ka??


serius lah weh...ampa xcaya lak y aku miss kat ampa...
mentang2 la aku neh mcm anak tiri ja kat UiTm tu..
dah la kna halau mai masuk maktab...hehehe....xdak la...
aku secara rela hati la jgk mai maktab neh...hehehe....
even bru dok dpt jiwa maktab....
heheh...mahai oo jiwa maktab neh...
so aku nak kna jaga leklok...tkot jap g ilang p memana ka..jenuh p cri la plak kat padang besaq nuh...
so kpd semua scandal2 aku tu sila la jgn lupa aku y debab neh...
hahaha...
ingt daku dlm doamu.....huhuhuhu...
syahdu ala ala carte...

night uolss...nak mimpi2 y indah2 mcm mlm hri tu...
hehehe...
nnt aku crita la mimpi aku y menarik tu kalau ada masa yer...
dan kalau tergerak nak crita...
tp ......urmmmmmm...
malu la plaks....
tgk la yer...

_ASSALAMUALAIKUM_

5 comments:

WaHiDa said...

diah sygs!!!!rindu kt ko jgk...
mmmuahhxxx..hehe..
ak xpnh lpe k..
cme bsy yg xdpt nk di elakkn..
2 kre baikla skng xpyah nk wt appointment lg tw..hahaha

MIMIE AIZA said...

rindu kawan2 masa sekolah dulu :)

FS said...

Awat tak bagitau hang ada blog? Sombong takmau singgah blog aku :(
haha

Nanti mehlah reunion dekat KL ramai2 sebab majoriti ada dekat KL ;)

Dah sopan lah org tu nak jadi cikgu daaa :P

DiahRodzi said...

wahida:
hehhehe..no more appoinment....:)

kak mimie:mmg rindu ...lama xjumpa bikin nostalgia...lalalaaa

DiahRodzi said...

hehehee..aku slalu ja berkunjung ke sna...hehhee..tp secara diam...hahaha

Kl ka...mak oit jauh tu,..nnt knduri kwin ang aku p lah...hahahha