Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Sunday, January 30, 2011

Merah tu mmg menawan...

wingwingggg...
aku sukaaaaa gila lah...
SNOOPY DOG ANIMATED
mmg merah tu dah menawan ati aku,...
hahahaa...
okeyh uolls sure nak tau kan knapa aku suka gila neh...
smlm aku g shopping ngan best2 frewn aku...
mmg la kan...mntang2 la gaji dah msuk...
xmenyempat2 aku p shopping...
kan..kan..
okeyh smlm jgk la nak ada PC fare dkt c2..
mcm tau2 ja depa neh y aku nak p...hahaha...
tp smlm aku g survey lappy bru..
mcm y korg smua tau aku pnya cik pinknotebook dah lama dok mintak cerai kan...
so aku ambik kptusan nak kawin len lah...
smlm aku dok p usha segala mcm lappy...
tuptup...aku terpandang si merah menawan neh...
mmg tiptop lah...
aku suka gila lah...smpai dah jtuh cinta sakan la...
serius aku xlps pndang...
2 3 kali gak ar aku pusing2 dpn dia...
kenyit2 mata ckit...
senyum simpul mati....smpai puas la hti aku...
tuptup aku smpan la dulu dlm ati...
nak kawin skrg xckup dt lg...
so aku bt keputusan nak ngorat dri jauh ja...
huhuhuh...sedih la jgk...
nsib bek smlm xdak org len y p kawin dlu dgn dia...
hehehe...kalau x mmg frust menonggeng la aku kat c2 smlm...
huhuhu....tp nsib baik la si merah menawan tu ckp dia nak tggu aku melamar dia kan..
hhehee..bkn men lg ka aku pnya ayat...xpa ar...apa2 pown korg lyn ja lah...

lps frust xdpt kwin dgn si merah menawan...
aku pown g la smbung shopping ...
lps tu aku tgk smua objek merah ja aku rasa mcm nak grab ja...
huh...mampos jgk la kan...hampir nak kapak jgk la aku pnya dompet kan...
nsib bek la aku xbwk bank card skali smlm ..
kalau bwk tu maknanya mmg baki zero la dlm bank...
al-maklum la tgh sale CNY la katakan...
mmg mata aku berpinau la nengok semua brg murah...
mcm nak borong semua ja...
waaaa....aku jdi watak jahat jap smlm...(hahaha...bajet ala2 nafsu SHYAITON gitu)
lps tu balik umah tok aku bt solat taubat la kan...
hahahaaa....eyh jap...aku buat ker???rasa2 korg aku bt x??
hahhaaa....ckp ja buatnya idok pown...
disbbkan aku dah malu dgn makcik2 aku y memerli aku smlm..
so sku insap la kejap...
mau idoknya....mcm apa lg aku borg smlm kan...
hahahahaaa...gelak besaq skit...
then sblum aku berangkat pulang petang tu aku p la usha lg skali si merah menawan tu...
cantik menarik kau mmg DA BOMM la si merah menawan....
ada sapa nak bg hadiah besday kat aku ka...
bg la si merah menawan neh yer...
gmbor dari cik google..
sblum neh aku decide nak mengorat cik DELL...
tp aku xjumpa lg dgn cik DELL...dah terjumpa dgn si merah menawan lak..
so mcm sepantas kilat lak aku tukaq pikiran kan...
tp lau korg ada cdngan y better pliss tell me okeyh...
huhuhu...
tp rasa mcm nak jgk kawin dgn si merah menawan tu...
mmg betul la org tua2 kata...
DARI MATA TURUN KE HATI!!!
ohhh tidak...
aku dah jatuh chenta ka neh???
....YA ALLAH ....

_SALAM_


4 comments:

AnAk dEneSor said...

wah i pong tertawan..hihih

nice new look!

DiahRodzi said...

tertawan kan....mmg btul la merah tu menawan..hahaha...jdi bhn bukti lak...
TQ kak iera...<3

MIMIE AIZA said...

itu mmg cantek diah oiiii

DiahRodzi said...

uhuhuhh...cntik kan....xsabaq nak tekan2 keyboard dia nak update blog..huhuh..tp kna tggu next income dlu bru bleyh tekan2 keyboard dia puas2..hehee