Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Sunday, January 23, 2011

tipu tetipah...tipah tertipu lagi....

muhung piang la ngat aih....
tu bak kata org utara...
kalau bak kata org len lak aku no comment...
sbb dialek neh manyak sgt kalau nak sebut...

okey terus ke jalan y lurus...*skema BM jap*
hahaha...
siakap senohong selama ikan duri...
bercakap bohong lama-lama mencuri....
ampa ingt xlagi pantun 2 kerat neh...
klau xingt mmg kesian la...
punah ranah la hati cikgu2 BM sekolah rendh dlu...\
sbb pntun neh mmg dri sek rendah lg dah blajaq...
hri neh bkn nak crita pasai pantun...
even aku BaKaL cikgu BM skali pown...
hahhaaa....
aku nak komen ckit la pasal budaya menipu zaman siber neh...
hohoohhhhhoooo...
manyak besau oooo dia pnya impak...
smlm aku discuss2 la dgn kekwn aku neh pasai tipu menipu neh...
aku pown pelik la kan ...
apasal la nak menipu kan...
dah skali start menipu tu mmg berlarutan la dia nak menipu lagi...
sorry aku xmention sesapa hokeyh...
tp kpd sesiapa y merasakan penipuan dia slama neh dah terbongkar...
sila2 la bwk tobat..
hehehee...

mcm la aku xpenah menipu kan...
serius aku mngaku y aku jgk penah menipu...
hehehe...tipu la kan kalau aku ckp xpenah..
heheee...mcm org len kata...tipu sunat...
tipu ada sunat ka???
tah la ...aku pown xsure...rsanya semua tipu mmg dosa kan...
hhehheheee....
jap nak p tnya ustazah aku jap...

1 benda ja y aku sure skrg...
semua org xsuka penipu...
tambh2 kalau benda y kita tipu tu terang2 dah org tau kata kita tipu...
so smakin manyak kita menipu semakin manyak la org benci kita...
suka ka kalau org benci???
so kesimpulannya....xpyah lah tipu2...
tipu2 neh xbaik tuk kesihatan sosial...
hahahaa...
jdi penceramah lak aku hri neh....
siap berkesimpulan lg...hahahaa

_SALAM_




4 comments:

wanieo mushie said...

diah penipu haha!!

DiahRodzi said...

yup..aku suka tipu ang....hahahahahaa...
weh ang nak penumbuk kiri ka kanan...:)

MiZ Rayy said...

waahh... bsmngat... btoi.. xelok tpu2... kihkih..

DiahRodzi said...

yup menipu xbaik tuk kesihatan hati...hehehhehe