Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Monday, January 31, 2011

4 weeks challenge..



sure la uolls dah tgk iklan neh dkt tv kan...
tp saja ja nak remind...
aku mmg bkn pengemar susu...
apa tah lg nak minum susu pown payah..
hehehee...
tp bila aku start bt sit up ja aku mula rasa sakit tulang blakang...
then bunyi kruk2 dkt tulang aku...
aku apa lg...
trus teringat la kat iklan neh...hahaha
mmg xtipu lah ...bubububu...
msti payah nak caya kan kalau aku ckp aku dah minum susu sbb tkot...
hahhaaa....I Swear la beb...
mmg byk kali jgk la kwn aku suruh aku blajq minum susu kan...
smpai xterkira la bilangan dia nagging kat aku...
speky gurl kwn aku neh klau xnagging kat aku 1 hri mmg dia demam la hri tu..hahaha
tetiba rindu la plak kat makcik sorg neh...
miss u mak cik iena..buibuibui...
hri tu balik xsmpat nak jmpa...
ehhehee...

bkn aku xpenah nak cuba minum susu neh..tp aku penah cuba yer beb...
ada la beberapa kali jgk...
tp kali neh aku bkn stage cuba2 lg dah...
skrg stage memaksa diri lak...
okeyh seriusly aku mmg paksa jgk2 la tuk minum susu tu td...
tonight aku bru start paksa minum...
xtau la bleyh tahan ka x lg 3minggu 6 hri...
hahaha...
doa2 lah yer...

mula2 ingt kalau minum dlm cwn comel2 neh besemangat la ckit kan...


hahahaa,,,mcm lembu  neh lak y bg aku smngat kan..
tp last2 minute aku tukaq cwn sbb kesian kat lembu neh...
hahaha...
cwn neh adiah dri madhi...
madhi miss u..
.
tenyum2 tuk madhi...:)

then lps minum susu msti kna take a glass off sky juice..
mak kau sky juice nama glamorr dia...
nama kg AYAQ MASAK...
nak tau sbb apa....
sbb susu tdi rasa mcm nak check out balik...
so kna la paksa jgk dia check in kan...
hahaa...
nyte semua...

_SALAM_


4 comments:

AnAk dEneSor said...

try minum susu HL.besh..

teringat dulu time mule2 blaja minum susu pakai straw sipah..yg ade perisa 2..hihihi

DiahRodzi said...

hehehe...nnt nak try jgk la straw tu...hehehhe

aiN_myRa said...

nak try jugak!! hehehe

DiahRodzi said...

ainun try la...best tau....y chocolate tu sedap...tp y creamy kwn diah bgtau sedap jgk..xtau la...ehhehhe..tp diah prefer y chocolate lg..hahaha