Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Monday, January 31, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !!!

jeng3...
contest contest dan contest lg...
kali neh kena tag dgn misi  miss choki choki...
alaa bdk maktab y cute miut tu...
hehhee..



contest neh anjuran si mata coklat neh
kalau nak tau lbih lanjut click la dkt banner atas tu
okeyh...!!!

syarat2nya ialah:

1.okay macam biasa korang kena jadi follower siti fatimah neh...
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog dia
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011


okeyh...bwh neh aku pnya penyertaan...hehee...

pasukan sepak takraw wanita...

kanak-kanak riang..

hehehe...nmpk mcm over lak kan aku pertaruhkan 2 gmbr tuk cntest neh...
amacm penganjur??boleyh x???
hehehe...

dua2 gmbr neh nostalgia tyme penganjuran pemainan tradisional dan permainan kecil tyme sems 2...
hahah...mmg happening la tyme neh...

idea pasal hadiah plak...
urm...
kalau Diah menang,Diah nak Mug y comel-comel pelbagai warna...:)

lastly diah nak tag :


heheee...finish...


_SALAM_


7 comments:

qasehraihan said...

wah..gud luck

DiahRodzi said...

hehehe...tq kak...
meyh la kita join rmai2...:)

misscthajar said...

tq tag..gud luck ye diah..

DiahRodzi said...

hehehe,,,...welcome hajar...meyh la join skali...hahaa

siti fatimah said...

salam.. hye :) terima kasih join contest !
good luck yaaaaa :)

siti fatimah said...

salam.. hye :) terima kasih join contest !
good luck yaaaaa :)

DiahRodzi said...

hehhee...tq...hope ada peluang..hehehe