Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Sunday, January 16, 2011

cerita y xmau basi...

makanan basi: tettttt....betol...
minuman basi : tettttt...betol jgk....
burger_pizza_laksa semua basi....
tp apa kaitan semua neh dgn aku....
mmg ar mknan cpt basi...makanan dlm tin pown ada tarikh luput kot...

tp aku pnya crita neh xmau nak basi jgk...
pelik la plak...org len suma ingt crita tu dah basi nek kulat segala mcm ..
tp aku pown xfhm knapa la kpala otak aku neh xbleyh nak mem-basi-kan crita neh...

may b aku neh jenis dendam kot....
tottttt...betoi...aku mmg seorg y dendam...
tp aku xKEJAM mcm makluk neh...
aku sgt dendam....
even aku dah maafkan kan...
but i will never forget...
nasib la kan org y jdi mangsa aku...
terutama org2 y dkt dgn aku...sbb aku kalau teringt balik perkara neh mmg aku akan ulang crita dri A-Z balik...even dah dkt 10++ kali dah aku crita dkt depa...

sorry kalau ada y dah smpai xmau dgq dah...aku xbleyh nak ubah...
sbb aku jnis dendam tyme aku tringat ja..tyme aku xteringt aku okeyh...nak men tabuh2 pown xpa..sbb aku xkesah...hahahaa....
ya la...msti ampa kata aku kejam...
sbb...
sedangkan nabi ampunkan umat..neh kan kita manusia biasa...
okeyh...TETTTT....
aku xmrh org nak judge aku mcm mna pown tu hak ampa...aku xcmpoq...
aku xkan p tabuh2 or godam2 ampa...hehehee...tu surely not my style..
tp mcm kwn aku penah kata...kalau aku start mrh semua aku ckp nak bt tp xpenah lg nmpk aku bt...
sbb tu kekdang depa kata aku neh ckp ja brani...
tp ya la...xkan la aku nak p godam anak org plak kan...
sat lg dok jdi chegu gengster lak...
tup2 jap g kuaq plak movie...
_my teacher is a gengster.._
hahahaa...
xbleyh blah aku tgk crita my wife is a gangster 1_2_3....
tiga2 aku dah tgk...
tggu aku xblajaq skill dia ja lg...kalau aku start blajaq skill dia aku rasa xdak lg dah y nak mau ajak aku lepak kan...
hehehe....merapu...tettt...okeyh...tutup crita gangster....

sblum neh aku ada la jgk rasa nak p tarik2 rambut....
tarik2 tudung....
tumbuk2 sepak terajang kan...
tp last2 aku xdak la jgk bt sbb aku neh jenis dendam ja tp bkn kejam lak nak bt anak org mcm tu...
tettt...bajet sopan lak aku neh....hahahaa...
sapa y rasa nak lempang aku tyme bca entri neh sila la lempang diri sendiri yer...
ya la aku xpaksa baca kan..hehehee....oppsss terkasor la plak...hehehee...
okeyh sorry....
kalau aku mmg kasar dlm berbahasa....
kalau aku mmg segaja bg tersilap kata....
hahaaa...even cikgu bahasa sndri slalu guna broken BM...
apatah lg cikgu pelatih bahasa..hehehe
alasan semesta-mesta....dusta belaka...
adiyos---dpt lempang sbijik dri lecturer BM..
_SALAM_


2 comments:

AnAk dEneSor said...

adoi ganaz bonar la adek kite sowank nie ea..hihihi

DiahRodzi said...

hehehe..ganaz tyme ckp jaw...tp xbuat pown..hehehe....
ala sopan2 ckit la gitu..hahaa