Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Tuesday, January 18, 2011

busy tu apa???

hello....hello....
busy???apakah??
aku xsure la aku fhm ka x maksud perkataan di atas neh...
hahahaa...
bodo bebenor la kan kalau xtau mkna perkataan neh...
kalau bebdk drjah 1 aku xkesah la kalau xfhm kan...
hahahhaaa...
sorry terkasor berlebih-lebihan...

besok aka Hri neh sbb memandangkan dah nak pkul 2 pg dah...
Selasa= perhimpunan...???
sekolah hri isnin...kmi hri slasa lak....pelik tp benar...
hahahaa,...
apa y aku merapu neh...
xdak kaitan tp saja ja nak bgtau...
dah lewat2 mlm tp aku still kena stay up lg sbb kerja ala2 tentera...
hahaha..muhung piang aku neh...
xdak la....sbb skrg cik lappy mintak cerai so xdak lappy...
nak bt kerja kna mintak ehsan kwn3..
motif aku buat 3 sbb 3 org kwn dah aku dok p pinjam lappy depa...
seb bek la depa bg..kalau depa xbg xtau la aku nak menaip kerja2 S/u neh mcm mna...
aku S/U???bkn aku...aku menolong ja...
sbb dah dpt arahan ketua so aku follow ja mls nak byk ckp...
buang tenaga suara aku ja kalau ckp byk...
sem bru neh menuntut aku supaya lebih byk duk diam dan dengaq...
dah jdi mcm aku neh bru msuk sek darjah 1 ja,...
padahal situasi kwn dlm kelas sama ja dri persediaan dlu...
aku pown pelik sbb dah jdi kekok...
kekok ka kokok??
dah aku pown dah xtau nak jdi mna 1...
kalau aku start kokok jap g ada la y mai tangkap sembelihb bt gulai...
hahahaa...
memandangkan sem neh byk benda nak kna catch up...
dgn nak sahut cabaran alaf 2011 lg la...
dgn cabaran diet sedunia la...
program BIG la....
Subjek exam y bertambah la...
manyak la...
++ tetiba ja dpt kepercayaan kna pegang jwtan y aku xpnah terpikir nak pegang...
serius kejutan eletrik dah kena 5x dah....
rasa mcm xmampu ja...
tp aku xmau la lembik mcm puding tu kan...
teringin nak jdi mcm bebola getah...
baling p la memana pown tp shape dia ttp sama ja...
huhuhu...
bdn dah mintak rest....
_SALAM_

No comments: