Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Thursday, December 23, 2010

hot sgt ka kau??

okeyh...memlm buta dah bikin aku rimas...
menyampah tu ada la ckit kan...


hai makcik hot??
hot sgt ka kau neh...
aku xrasa kau hot sgt pown...
apasal kau rasa kau hot ha???
kang aku stapler kat dahi kau makcik perasan bru tau...

okeyh...
aku pnya entri neh xdak nak perli sapa2 nah..
tp kalau dah termakan cili dia la y pedas okeyh!!!

kau hot ka dak ka ada aku kesah...
aku seriusly xkesah la weh...
fine aku xdak nak kacau idup ang...
so lps neh jgn dok kacau idup aku la weh...

u ask for this so I give u double dos okeyh...
jgn dok bikin panas hati gua yer...
kau nak sombong2 kau p mampos la weh...
aku xdak tergugat lah dgn ang...
serius aku panas neh...
membara aku rasa dgn ang...
makcik  oohh makcik..
silap org la weh...
klau nak blagak2 nak sumbung2 jgn kacau idup aku bleyh dak???
aku nak bt hapa ka aku pnya suka la...
sbb aku xpenah nak ambik tau apa y kau nak bt pown...
so kau bt la hal ang sendiri yer...
boleyh x makcik oiii??
FAHAM!!!

 OFF...
_SALAM_

3 comments:

MIMIE AIZA said...

haha.. ambik kau resepi baekk punya :)

AnAk dEneSor said...

cik diah kite marah benor nampaknye yea

DiahRodzi said...

huhuhhu....marah la jgk tyme neh...tp skrg dah cool mcm ais dah..hehehe...
beku -100celcius dah..hohoho