Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Wednesday, December 22, 2010

PMR besok result??

tenyeh2 mata....
pejam celik 2 3 4 5 kali...
hahaha...
aku lak y excitd lebih kan...
padahai bdk y nak p ambik result esok cikit pown xdak feeling...
siap p rombongan lg pnya xkisah result kuaq besok...aicece

sorry yer aku ckp pasai adik hero aku neh...
bkn apa..
dia kata result dia kalau ambik awai ka lwat ka bkn ubah pown..
hahaha...
kdang2 aku stuju dgn pala otak bdk neh...
betoi gak noh...ambik awai mcm tu gak...lewat pown sama gak..
betoi2...aku pown angguk la...
hehehe...bijak jgk pala hotak bdk neh...
bgga la jap...


sbb aku dulu mak aku mlm tu dah bising2 suruh iron bju la apa...
pepagi dah suh bangun awai2 sbb nak p ambik result..
aku dulu mlm nak ambik result tu
dok xdiam dah...tidoq pown xlena kot...
sbb apa hampa nak tau??
sbb aku mimpi y aku fail byk...
huhuhuh...bangun tu mmg pucat lesi la muka aku..hehehe..
dlm keta tyme nak p ambik result tu...
dgn sapa pown aku xckp...
lantak la kan...sapa y tnya aku tyme tu mmg alamat ckp sorg2 la..
ckp la dgn stereng ka...sitbelt ka...sidemirrow ka...
mmg aku xlyn...
huhuhu...beza kan anak pmpn ngan anak laki...
padahal perangai aku ngan adik aku neh lebih kurang ja weh...
hantu 2 hantu jgk la kan...
hehehhe...


dlm malas2 adik hero aku sorg neh tp dia neh geliga la jgk..
kalau bab nak bg  pecah perut kami 1 family tu mmg dia dah PhD la...
xyah kata la..kalau dia xdak ja mmg mcm xdak feel ja duk umah..
hehehe...sure kembang la kan klau dia usha entri neh..
ahaaa...sure senyum kambeng la lps bc neh..
hehehe...

memandangkan besok kuaq result...
sure2 la MAXIS<DIGI<CELCOM pakat dok tadah tgn dok kaut duit juai tpup..
hahaha..dah mcm tradisi la plak kan...smua pkt dok msg nak tau rsult..
tp tyme aku dlu...
aku off aku pnya phone...
hehehe...
tp mak aku lg bijak la kan...
dia la plak dok jdi pemberita tambhan bila jiran2 aku dok tnya...
so apa bleyh bt...
aku diam ja la...
huhuhu...
trima ja seadanya...
so besok aku nak tgk la plak brapa byk msg inbox mak aku...
sbb org dok tnya result adik hero aku neh..
..ahahaaa...
okeyh cau.

_SALAM_

2 comments:

lemoc b0NgoK said...

ade ape pada pmr..?dunia semata2..!!!hahaha

DiahRodzi said...

hahhaa....neh dunia ja semua neh...
manusia2...seb bek nnt xdak dah...