Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Tuesday, December 21, 2010

CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER!!!

 First of all...
tq bebyk miss amiera y cumil2 sbb dah tag saya!!
heheh..tgh kembng sbnaqnya neh sbb miera ckp aku cumil..
hahaha...sukanya...yippi...

 okeyh sudah trang tantang la kan aku join ..
hehheee....aku sngaja bg besau gmbq neh..
tau knapa??
sbb aku nak ampa semua nmpk..hehe
kira sbhagian nak promote jgk la...
sila la join okeyh...
_pesanan dri penaja_
hahaha....

kalau sblum neh sumber dri kilang bernas...
tp skrg surat dri bernama plak...heeeehe..

knapa aku desperate sgt nak mnang cntest neh...
sbb terutama-tamanya ialah aku nak sgt2 makeover 
aku pnya blog usang y dah xbrapa nak tua neh...
ya la...aku cedih la nengok org len smua blog cun-melecun..
tp blog aku...
huhuhuhuh...xcun lansung.....xdak feel org nak mai jenguk..
sedih ooo....rasa mcm anak tiri la plak dkt cni..
kihkihkih
jgn kata org len...aku pown xbrapa nak smngt nak post entry...
huhuhuu..sadis ja aku rasa dgn statement aku neh...
tp believe me...kdng2 trus ja ilang idea lps nengok blog xcun neh..

Apasal aku xtry makeover sndiri???
nak tau jwpan jujur ka muhung2??
okeyh jujurnya aku neh xbrapa pndai dlm bab neh 
sbb aku bru lg dlm dunia herb...
eyh...silap,..dunia blog neh..
idup dah lama dah dlm dunia 
tp dlm dunia blog neh aku bru ja nak blajq bertatih..
huhuhuhu...sila bantu aku...

okeyh jwpn muhung2 mngcover lak mcm neh...
hehehee....please jgn caya y neh..hahaha..iaitu....
 bg memastikan aku tercalon ke  final contest neh..
aku dgn berbngganya post ar entri neh...
kihkihkih,...bongkak siot...baling congkak bru tau kot...
tp apa kaitannya plak??hehehe
surry penaja...termelalut lak..
okey...kalau semua2 nak tau la kan...
contest y menarik gila neh dah dianjurkan oleh sri...
kalau nak tau lebih lnjut pasal contest neh...
ampa bleyh la berwalking2 di sini

bg memudahkan ampa semua...
aku dgn baik ati nah menyenaraikan watikah dri Sri neh..

Macam mana nak menang?

Senang je, apa yang korang perlu buat adalah,

1. Buat satu entry bertajuk CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER!
dan dalam entry tu elaborate kenapa anda nak makeover header atau tukar rupa blog anda? senang kan? tiada limit perkataan, nak express kesedihan pasal rupa blog sekarang pun no hal. nak upload gambar korang banyak2 pun boleh. apa-apa je yang korang suka asal korang bahagia haha.. janji ada sebab kenapa korang nak makeover layout blog, yang selebihnya tu nak mereka-reka cerita pun takpe..

2. Sertakan banner contest dalam entry anda dan link ke cicakdanlelabah.


3. Tak perlu buat sticky mode. Tapi, perlu sertakan banner contest dekat sidebar juga..
4. Anda mesti tag 2 orang minimum. harus inform kawan anda ya...

okeyh...
manusia2 bertuah yang mau di tag ialah:


Tarikh tutup 1 Jan 2011!


jgn ketinggalan tawaran y istimewa... 
contest rebutan semua blogger di Malaysia....
Join la segera sementara masih ada.. 
Makeover blog menanti anda!!!
_SALAM_

2 comments:

MIMIE AIZA said...

waaa.. macam bestt. ehehe

DiahRodzi said...

best2...diah nak jgk header free...waaaa...please2..hehehe