Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Wednesday, December 22, 2010

Dah ilang kempunan dah...

hri neh mcm besa la kan...
duk umah lepak2...
pusing kiri nmpk kak aku..
pusing kanan lak nengok la adik aku lak...
hahaa...mna p hero2 idaman malaya tu??
geng hero2 tu p melancong..
smpai ati xbwk aku skali..
huhuhu...
frust aku tau..hehehe...

sbnaqnya hero2 ku tu p rombongan sek depa lah..
hahaa..kecoh ja aku neh kan...
mmg la ptot aku dpt kepohberry dlm Digi What berry r u??
huhuhu..kepoh la best kan...kan..

hokeyh...smbung story..
ptg tu my dad ajak p lepak umah tok aku..
memandngkan umah tok aku tu dkt ja...
so..slalu jgk la lepak umah tok kan..hehehe...
lepak punya lepak kan...
tetiba pak teh aku ajak bakaq ikan...
hoooyeehhh..
mmg aku tgh mengidam pown ikan bakaq neh...
then he with his wife pown p la memancing ikan di market...
hahaha...kira terer jgk la kan dia pancing ikan..
sbb dpt byk ikan y dia pancing...hehhee...
aku neh xcited la kan...
almaklumlah...
mcm org mengantuk disorongkan bntal la kan..
tgh2 mengidam nak ikan bakaq...
tetiba dpt lak ikan bakaq homemade y best gila babas plak..
tmbh2 dgn sambal y mak teh aku bt neh...
mmg terangkat aku melantak la kan..heheee....
serius best sambal dia...
nnt aku mintak resepi aku bt sendiri bg ampa semua mkn..
hehehe...

aku story2 cni sorry la xdak gmbq nak buh...
sbb pnya xcited td..smpai lupa dah HP aku tggai mna...
tyme nak balik td bru kelamkabut dok cri...
hehehe..

tdi lps maghrib..
my dad ajak lak p mlawat tok su aku y sakit...
cian aku tgk dia...
dia jatuh tgga..huhuhuhu..
dia dah xbrapa nak kuat dah...
since dri hri apa tah dia dgn fmily dia berulang alik g hospital..
sbb nak check...
tu la...cian aku mendgar critanya tadi...

insaf aku...
nnt kalau aku tua nnt sapa nak jaga aku yer??
huhuhu...
fmly aku???
hopefully aku dpt hubby y caring n understanding...
anak-anak y soleh solehah...
amin....(semua cpt tolong amin untuk aku...)
hehhehe...
gatal2 jap...calon pown xbrapa nak nmpk lg dah pikir mcm2 dah...
hahhahaa..
okeyh...
penat makan...
letih gebang ngan cik syeka ngokngek..
balik umah trus lepak2 dpn pinko..
tetiba my mum masuk bising2 ckp mata aku dah mcm panda...
sbb slalu tidoq lmbat dok on9...
hehehe...
then dia paksa aku tidoq awai mlm neh..
hahahaa...
gud nyte ebely-one
panda neh tidoq dlu nah

_SALAM_

No comments: