Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Monday, December 20, 2010

Bikin gua panas neh...

panas2...
aku msih panas...
bila ku muncul kembali...
ingt xlg lagu neh???
lagu Ifa Radiah..

okeyh skrg bkn nak crita psal ifa or penyanyi mna2..
aku just tetiba la kan...
rasa bengang mcm nak lempang ja sorg bdk neh...
dah la ckp xsrupa bikin....
mmg mintak penampor la gamaknya bdk neh kan...
kome semua nak tahu x nape aku panas bebenor neh....
kalau nak tau sila baca lg...

hahahaa....
aku hot dgn diri aku la weh...
ingt lg dak entri aku 2 3 hri sblum neh...
ingt x....
huhuhuhuuhu...
rasa2 mcm nak trik balik ja...hehehe...
xdak la...bkn hapa..
smlm aku xbleyh tidoq...
so aku godek2 la dkt Batik valley...
then aku tertekan link neh...
nak tau link apa??

link neh memerlukan aku pnya FB...
memandangkan aku nak tau sgt...
soo aku dah lnggar pantang aku sndri....
huhuhuh...
semua cpt lempang aku sbb mungkir jnji...
huhuhuhu...
sorry...

lps aku log in jew...
tetiba aku tringt la plak dkt FASHION SHOP aku!!
aku pown pergi la melawat fashion world aku tu...
nama shop aku R2R...
lps2 loading ja 2 3 minit+second semua....

MASYAALLAH!!!
terkejut aku...
hbis lintang pukang aku pnya shop....
mcm bru kena rompak jew...
hukhukhuk...
sedih doh....
lama kot aku build aku pnya shop tu....
penat2 menjahit semua..(menjahit la sgt kan)
sobsobsob..
hbis smua level aku hilang....
WHAT???

yup..level2 ku hnya tggal separuh ja y msih wujud...
so aku dah bt keputusan nak build balik shop aku tu...
mean....
aku kna la ada FB balik kan...
hehehehee...
so...korg fhm x???
maknanya aku ada FB balik..urmmm...


okeyh..suhu terkini di FB adalah suam2 kuku + sudah reda..
hahaha...
mean aku dgn berbesau atinya..nak bgtau..
aku dah activekan FB aku balik...hahahaaaaa..

the best thing ialah....
PROFILE FB AKU dah kembali pulih sedia kala...
dah xcacamerba mcm dlu dah....hohohohoho....

tp aku perasan la kan...
komen2 aku tetap masih terpampang di wall aku...
even menda tu tecik2 tp ttp memalukan siot...
apasal la dia xjdi mcm dulu trus..
hurmhurmhurm...
dah beres...
kpd sesapa nak lempang aku sbb bikin panas...
silakan lempang blog aku jew..hahaha...
tuan punya body jgn lempang...
gosok pipi ja I kasi okey..
hahhaa..
beres..

_SALAM_

4 comments:

miss miera said...

toinn toinnkk ...
anda ditag
:)

DiahRodzi said...

baikkk..saya akan menuntutnya,,..hehehe

KizZ said...

huhu..ileks2..build up balik ya shop tuh...cket2 lama2 jadi bukit tau.ahah!


www.kizgarden.blogspot.com

DiahRodzi said...

hehehe....kizz...thanks yer...skrg tgh merangkak balik..hehee