Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Monday, November 29, 2010

SEMESTER bREAk As A BabySITTERRR....hoohohho..holiau..

holiDAY jer ...
msti jln...
jln jer msti holiday pnya...
hahaha...
tp kali neh...first tyme aku xjln memana holiday neh...
knapa yer???
urm.....pelik jgk aku 
sbb aku bleyh stay hmpir sebulan cuti dgn ddk umah ja...
hahaha....
nak tau x y aku dah di UPGRADEkan untk jdi Babysitter..
hahaha....bajet hebat bleyh...hahaha...xdak la hebat mna kan....
tp sja ja nak story event tyme aku holiday kali eh...
tau x sapa y aku jaga skrg???
adik spupu aku y ciut miut neh haaaa....
ANIS SOLEHAH OSMAN




apasal aku kna jga dia plak kan...
hehhe...sbb parent dia p HONEYMOON lah...
hhaha...pdn muka ko anis kena tggal...
abah&ibu ko g honeymoon tggal ko...
hehehe....jahatnya aku...
xdak la ...aku kidding2 ja....
sbnrnya parent dia neh g kursus la...
alolo...cian kat anis kan kna tggal...
duk la ko dgn Tok Pah n the assistant...
sapa assistantnya>>???
hohohoh....
calon2nya ialah....
hehhehe...
_DIAH RODZI_
_BIHAH RODZI_
_BALQIS RODZI_
_BASYIRAH HASSAN_

hahaha...neh la dayang2 tuan putri anis neh...
tp dlm semua2 neh dia paling tertarikmenarik-da bomb dgn aku la...
hehehe...
pantang ja nmpk aku...sbb tugas aku neh just bwk dia jln2...
sbb dia suka jln2 ....so aku la dia paling adore..
heheheee....ckp besau la plak...huhuhuh sorry uoll..

PenaT ???
ALLAH ja y tau betapa letihnya main dgn cute bby neh...
hehhe..smua bnda bru dia nak try...kalau nak ckup rasa dia taste la dlu...
hehehehe...taste pakai apa???
pakai lidah la syg....apa lg...smua dia sumbat msuk mulut...
so....
aku kena alert gila2 lah...hehehe
Tp penat2 pown aku suka sgt....
sbb aku mmg suka bby dan bby pown sgt suka aku...
hahaha....
cakap besau lg....hehehehe...mna da...aku optimis ja...hehehe

ROOT WORD OF TODAY
-kna slalu OPTIMIS..jgn sesekali PREJUDIS-


hahahaa...iklan jap.....
ok smbung balik....
aku sbnarnya neh tgh takot neh....
takot apa???
aku takot la sbb besok aku nak p jumpa dentist la....
apa ko ckp???
aku xgentleman....mmg la aku kan girl so mmg la xgentlemen...
hahahaa.....loyar plak ko neh...
huhuhu...besok nak p cabut gigi doh....
dah seminggu aku tggu nak cabut gigi...
hhuhuhu...
sabooor jew la...
sakit KAPALA bley tahan lg...
kalau sakit GIGI...ALahai...ALLAH ja y tau seksanya...
ok sudah....mau peluk2 hubby neh..
OPSSS.....tersasul lak...
sorry yer aku SINGLE MINGLE lg yer....
ahahaa...gatai yer kau odah...hahahaa


LAST BUT NOT NOT LEAST...
VERY2 IMPORTANT

HAPPY BIRTHDAY TO U BDK BRU NAK BESAU....
hahhaha...
siapakah???
NURAMALINA  NA'IN





hehehe....bdk segak sorg neh la....
kalau dia baca neh sure mure la dia kembang...hahah
sudah2....ckit2 ja puji...hehehe..
hahaa...semua gmbaq2 neh aku stalker dri FB dia...pdn muka...
lalalalaaa...muka xbesalah....
sorry melin....miss U so much.....muah2...

Story ckit mcm na aku knai dia...
sbnarnya aku dgn MISS MELIN neh 1 highskoll ...
get close since form 1..
start dating plak tyme hari first aku masuk SMKAY...
ya la kan aku neh second intake...
hehehe...ayat sedih lak...
since that day kami pown rpat la....
kbtulan lak mak dia dgn bapak aku teach at the same skoll...
so...makin rapat la....
hehehe...tp lama dah aku xjumpa dia neh....
last aku jumpa dia tyme aku kuaq AS...
apa AS???AMERICA SYARIKAT???
ALOR STAR la lol...hahahaa
ok,..tu la last aku jumpa dia..tu pown kejap ja...huhuhuhu...
sedihkan...
xpa la melin...kalau ada sumur di ladang....
boleyh la kau pegi mandi....
kalau lah umoo aku pnjang....
nnt kita gathering2 lgi...

ya ALLAH apa dah aku ubah tradisi neh...
hbis pntun aku tibai....
hahaha...sorry la DBP...
...hehehee...
....the END....
-SALAM-

No comments: