Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Tuesday, January 31, 2012

The Winner of My first GA!!

Adoi..lembabnya kan aku nak bgtau sapa yang menang GA y aku anjur kan hri tu...
so sorry besties blogger sekalian ya...
aku xberkesempatan....tambah2 hri neh bru ja hbis test Anatomi fisiologi y first...
so whatever...buat teruk...test simple pun kau tergagap-gagap nak tulis jawapan...
nak exam nnt mcm mana la diah weh...
ok dah merapu panjang...
NON-STOP kalau kau bagi change aku bercerita...

memandangkan xramai y join GA aku hri tu...aku dengan baik hatinya nak kasi hadiah penyertaan dekat semua y join GA aku tu...hehehe....

benda apa...???
aku akan bg something y mcm benda y kiut miut la...
tp ada jugak pemenang GA aku neh...
aku kasi dekat 4 org...

Pemenang-pemenagnya ialah:


hehehe....sekian....sila inbox kat FB aku mcm mna aku nak kasi hadiah2 neh...
kasi alamat umah or apa2 ja la...
nnt aku g post or bagi by hand kalau y dekat...hehheehe....

neh link FB aku...


TAHNIAH....Tahniah...TAHNIAH...!!!
tolong Inbox sebelum weekend nie yer...(^_^)

_ASSALAMUALAIKUM_


5 comments:

Boo said...

wahhh thanks dek ah!!!! snok ngat!! hihi

*kalau aku nk post jgk agk2 mngada x? kah3

DiahRodzi said...

hehehe..bleyh ja..kalau nak bagi alamat ler..:P

Razil Tahir said...

Thanks a lot!!
Happy sangat! XD

Boo said...

ahha..xpa2..bg by hand pown boleh..
sian kt ang kena pos2 sgala..hehehe

DiahRodzi said...

hahaha...xpa nnt aku bg by hand...hehee