Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Wednesday, June 29, 2011

The Battle begin..

KAU BERANI-BERANInya MAU CABAR AKU???
sikit xkisah...
nak main kasar pown let be fair lah okeyh...
nak main jeling2 ka?? no Hal...
mata aku dah standby 20thn smata-mata nak jeling kau sorang ja...tau tak BODOH!!!

spoilbetoilamoodakutgkmukakau...











p/s: Sbb ang la aku dah ilang sopan dalam bahasa...buang masa aku ja pikiaq pasai ang...
p/s: org mcm ang neh kalau ilang pown org xp carik tau dak!!!

2 comments:

zafirahtajudin :D said...

diah, habaq mai kat aku sapa yang nak berani sgt tu. dia tak tau lagi ketajaman mata diah yang bisa menggegarkan dunia. (hiperbola sangat dak?) hehe ~ =)

DiahRodzi said...

xpa ira...entri neh aku redho kan je la sapa2 y nak join hiperbola dgn aku neh...ahhahahaa....