Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Wednesday, June 1, 2011

Arghhh....Blackout Double trouble!!!

Diwaktu petang yang hening...
burung2 pun berkicauan....
berterbangan bermain-main pulang ke sarang
Demi menonton Slot Akasia NORA Elena...
sedang asyik si burung tu menonton tiba2 Blackout.....
Fuhhh...dgn skali gus burung tdi pun bertukar menjadi Angry bird seperti ini...

nsib burung sgt la baik apabila electrik back to normal n dia smpat untuk menonton part last ep hri neh...

the night...after the dinner....burung tu stand by la plak nak tgk ending Asmara si jejaka lembut tu...
ending dia mcm xbleyh blah sgt2 dan menyebabkan burung tu frust dan berazam kalau la ada asrama 3...
TOBAT XMAU TGK DAH!!!!
sbb jln crita bleyh tahan best tp mai ending Hampeh.....
sama la mcm crita CHENTA tu..bila part ending ja xcukup gagah.....
setelah selesai nangih tonggeng buyung semua
then ayah dia lak suruh dia tolng semak kertas jwpan exam...
Nasib la sbb nak jdi chegu...so aku pown ikot la kehendaknya....
knonnya nak bg aku biasakan diri menyemak kertas priksa lah tu....
then tgh semak2 kepala check jwpn student ayah..skali lg 'plup'.....lampu pon padam...
*gimik sound y slalu mak aku buat...
adoi....brapa kali daa mau padam....aku tensen btoi....
skali aku terpaksa la semak semua jwpan tu dlm gelap guna emergency light...
knon2 nak bgtau kata bakal guru berdedikasi lah tu.....hehehee...
opsss...terlebih sudah~~,

actually dah penat nak semak smpai hbis...
so ambik keputusan nak on9 la kejap....hupdate blog busyuk neh kasi wangi2 sikit...
hahahaa....dah penat...
electric pown dah ada balik
so aku nak p sambung check kertas jwpan exam student bapak aku y tdi terbengkalai tuh...
ok...gudnight everyone...

_ASSALAMUALAIKUM_

P/s:aku dpt mandat dri bapak aku untuk trus bg mark bhagian subjektif neh..hahahaa....nasib korg la sapa y tulis aku xfhm tu semua aku buh kosong....hahahaha....gelak jahat gila...

3 comments:

MIMIE AIZA said...

hahaha.. kejam giler

DiahRodzi said...

hahahhaaa...kejam la...skali skala...hehehehe....
tp ok la sbb ramai jgk diah bg A..hehehe

DiahRodzi said...
This comment has been removed by the author.