Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Saturday, April 2, 2011

persoalan menyesak+menyemak+memenuhi minda

lately neh busy tu xdak la sgt...
balik dri BIG y separuh cancel neh...
aku pun pelik sbb mcm ada bnda y bersawang-sawang ja dlm pemikiran aku neh
*ceh bajet aku tgh susun ayat skema.~~,
hehehe...
hye korunkkkkk!!!..~~ala2 cik epal <3
hehhee....gelak lg...
sini meyh nak story....aku pnya BIG just 26jam....
okeyh jgn jeles lebih2 okeyh...y lain semua pergi 4hri 3mlm tp kmi BIG gabungan neh just 1hri 2jam....
hebat x kitorg??bleyh hbiskan program 4hri 3mlm dlm masa 1hri 2jam....
hahahaha...rekod tu....bg fuhhhh skali....
skali pnya nak gebang mohong2 kan.....meyh cni story y btul2...
actually BIG aka BIna Insan Guru kami pnya siri terpaksa di-cancel-kan sbb BANJIR....
ok semua dah fhm la skrg.. mean perlis BANJIR lg skli...
ada hikmah la jgk BIG cancel dan BanJIR lg skali kan...
firstly....xpyah p lepak tidor dlm khemah y basah lencun sbb hujan non-stop dri ptg kmi smpai tapak kem...
khemah y xbernasib baik semua dah jdi kwsan tadahan air..hahaha.....termasuk la khemah bertuah aku...
TERBAIK pnya pengalaman lah aku kasitau kat korg semua...
best oooo....xdak juai pnya pngalaman....
then pg tu kitorg ada Kembara dgn aktiviti air...
divide into 2 group lah....sbb rmai sgt...org lain pnya siri 60 org ja...tp kami siri spesial so 120 org...
double dos pnya siri...
aku kna group main air...berakit-rakit ke hulu....berkayak-kayak ketepian lah aku pg tu...
dlm ujan tu y paling best sbb muka aku xdak la burn sgt...
hehhee....then lps balik kem diorg bunyikan siren kecemasan...
cuak jgk la..sbb hujan non-stop dri ptg smlm...
paras empang y aku pergi berakit2 tdi pown mmg penuh melimpah-limpah ke ladang gandum...
skali diorg announce y kmi semua must packing beg balik maktb sbb situasi bahaya....
hehhee..then balik....tu ja la y sempat aku merasa BIG y singkat...tp best...
even rasa terkilan la jgk sbb byk lg ilmu y aku xdpt....
mcm rugi saham perguruan ja aku rasa....
ya lah Insan Guru dlm diri aku neh pown mcm xbrapa terbina lg....
tu pasal ar...aku dok pikir-pikir jgk...
diorg neh nak sumbang  sambung x BIG siri spesial neh....
huhuhu...mcm2 dugaan y menguji kami betul la...
skli p kem just untuk 1hri....rasa mcm xberbaloi la plak plan pnya la lama program neh...
terasa serabut jgk la otak aku pikir....
sadis lak rasa...pikir bnda y xbrapa nak ptot kan...
org dah bg Kem just 1hri tp nak jgk kan y 4hri....
hahaha...TOMAK HALOBA btoi la bdk neh.....sepak kang...
bagi y xsuka camping mungkin akan dislike aku pnya n3 neh...tp y suka camping mcm aku mayb rasa terkilan gak kan mcm aku..huhuhu....
semak lak aku rasa dok pikir bnda neh...
nsib la sapa y dah baca dri ats kan...
nak semakkan pikiran korg lak...
_ASSALAMUALAIKUM_

P/s:pikiran mula sedikit lapang....nak isi dgn angan2 bru lah..hehehehe...



No comments: