Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Friday, April 29, 2011

LUkenaBEB!!!

This post is totally special edition for my dearest friend...NOR AZRINA ZAINOL...
i am proudly mention her name because she rock bebeyh.....
hahaha....but tonight is u'r night...
amacam best ko mandi air sabunnescafekopitepung??? 

ahahaa...the truly prank begins with a harmony silence dinner at steamboat...
aduhai...kenyang yer dik mkn manyak2 all the bebola???
+++ sweet celebration with the cute cake bring by dayah n ida...
all had been planned by all of us...
jengjengjeng...

climax start at the pondok pak guard...
I xsure sma ada mmg nak lalu area tu or nak lengahkan masa or smething like that tp cancel sbb semua tkot nak lalu area tu...terutamanya aku....serius bulu roma naik...
then masuk park plak lalu area depan surau y jarANG sekali berlaku dalam komuniti kita2 kalau nak park kereta...but she never expect when I ask her 'iena bleyh tak aku nak nengok brg2 y ko dpt hadiah tdi...'
padahal saja ja....purse dia y slalu aku tgk pown aku bleyh buat2 xpenah tgk...
ok dia still xperasan....now all her thing already with me.....
lalalalaa...the devil singing inside.....auch....Istiqfar byk2....
then keta park..aku cpt2 offer nak tolong buangkan smpah....baiknya HAKU??
tidak perasankah kamu bahawa aku mengambil semua y ditgnmu....
kerana....aku hanya mahu kamu sahaja bermandian air chemicalreaction kami tuh...not ur stuff...hahaha

then fie y first trip tdi balik dri dinner smata-mata nak stand-by pown mai dkt kami semua...
dia tnya pasal pas Farah....missing....freaking or not i'm not sure....
tp tgh cri kad then berlaku insiden dpn mata kami....
yeah tyme y sesuai....
dia begitu asyik ya melihat kereta y parking main redah tdi tu...(the insiden mention kat atas tuh)
so finally....arrgghhhhh..........menjerit la segala hantu dlm badan dia bila sedor2 dah kuyup....
hahahahahahah....aku awai lg dah cabut...sbb aku tau sure dia nak bls dndm pnya....
hehehe....tp last2 aku kena jgk....aku ingt dah settle...tp rupanya aku la mangsa first dia...
waaaa.....hbih baju aku...
tp sbgai denda.....dia kena basuh baju aku....hahahahaha......padan muka...
fiefie the little sister u should see her face la bila dia mengamuk kardigan dgn jeans dia bau caffeine....
hahaha...kacian dek lu!!!...



THE VICTIM OF THE NIGHT

[E.jpg]

THE GENG OF THE BACKBONE





Cik Fawa



Iena FOotNOTE frommetou;
I love u n our friendship ever after neh..hopefully it will never find the ending...
totally being crazy bila terpaksa fight dgn ang even kdng2 aku slh tp aku nak jgk fight sbb aku tau ang msti nak menang jgk....then i will give u what u want...best la tuh aku bg dia menang...haha...tp not for all smetimes ja okeyh....until the times overz...
and sometimes mmg friendship mana y xdak hujan panas kan...
emotional sometimes have the immunity to wins then on that times I hope we can understands each other better n better...
Love n Hug with the caffeine...
_ASSALAMUALAIKUM_

p/s:baju jersi tuh nnt kalau dah wangi2 I pergi tuntut hak penjagaan yer...hahaha....makasih..<3 


1 comment:

~fifie~ said...

haha..terbaik laa..baru dia kena camtu..