Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Sunday, March 13, 2011

skypeSKYPEskypeSKYPE

saya berskype kembali....
hehehe....
skrg akaun skype ada dlm 4 dah....
tp semua dah lupa password sbb xslalu on....
hehehee..terukkan....
sbb tu la motif aku tulis tajuk entry mcm tu....
mau bgtau y aku ada 4 akaun skype..

actually aku baru ja berjinak-jinak dgn skype neh...
dlu first skyping sbb nak cntc dgn kwn2 lama tyme pre-law dlu ja...
tp lama2 aku promote kat kwn aku...
then dia start jgk....
ada la dlm 2 bln ja kot aku cntc dia pkai skype...
tp lps tu aku pnya lappy kena format..then aku dah xberskype dah....
skrg aku nak berskype kembali...
tp syg aku lupa bwk balik headphone la plak....
lalalalala...heges kan aku neh...xpa la...xkisah jnji aku senang nak cntc geng2 lama balik...
ILYSM gengz...!!!
besok jgk aku p cri headphone bru untuk cntc ampa semua...
hahaha...

lama xdate kan....
cuti neh kita bt jadual date byk2 yer.....
aku dah gatai tapak kaki neh nak p jalan-jalan melancong...
spa nak ajak aku melancong cuti bln 5 neh???
meyh2....bt appoinment yer....
adios...
_ASSALAMUALAIKUM_

2 comments:

pingukuning said...

aku pon ada skype jgk diah..huhuhu...cepat add ak..mel_purplered91@yahoo.com

DiahRodzi said...

melino:nnt aku add nah...ka ang nak add aku pown bleyh..heheh..Rodhiahrodzi...add yer...nnt aku approve...skrg bz ckit....