Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Wednesday, March 16, 2011

GIVEAWAY KERJASAMA ANATISOKI & MFS

hAllo everybody.....
lama aku xjoin contest or GA...
tp hri neh tergerak lak nak join...
aku sbnarnya frust join contest segala mcm...
GA segala mcm...
tp 1 pown xpenah menang...
huhuhu...sadis...sadis...
hri neh tetiba lak nak join GA member gua sorg neh...
mokcik anatisoki...
meyh usha ramai2...


GIVEAWAY KERJASAMA ANATI SOKI & MFS!



kalau korg y nak join sila la click dkt gmbq header mereka berdua di atas yer...
berikut merupakan syarat2nye...

Syarat dan INFO
  1. giveaway ini ialah giveaway kerjasama antara 2orang blogger iaitu ANATI SOKI &MFS
  2. pemenang giveaway akan dipilih secara rawak :)
  3. hadiah yang disediakan ialah Fully diterbangkan dari TURKI
  4. buat satu entry GIVEAWAY 
TAJUK ENTRY GIVE AWAY
"GIVEAWAY KERJASAMA ANATISOKI & MFS"
peserta perlu dan WAJIB follow blog ANATI SOKI & MFS
tinggalkan link giveaway korang di entry beliau dkt lin neh...
tag 3orang rakan blogger anda!
makesure korang inform 3orang yang korang tag tuh di blog diorng. karang diorng taktau plak yang korang tag diorng
tedapat hadiah saguhati (hadiah saguhati BUATAN MALAYSIA)
TARIKH TUTUP : 31 MARCH 2011
_____________________________________________________________

(TAMAT)


berikut merupakan mereka-mereka y saya tag...


lastly sapa2 y dah baca entry neh sila2 la join.....

_ASSALAMUALAIKUM_

p/s: anat gua support lu for this GA...hehehee...nnt bt byk2 lg yer....

3 comments:

wanieo mushie said...

x paham pa benda alah ni

DiahRodzi said...

weh smlm kan dah terang pnjang lebaq..hehehe

lemoc b0NgoK said...

weh tak reti la wat menda nh...
what a waste..