Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Friday, February 18, 2011

dilema hati kecil

assalamualaikum dan hai semua...
mungkin ada y akan menyampah baca n3 neh sbb aku tgh feeling....

tipu la aku kata aku xdak perasaan...
may b slama neh aku mcm muka xdak perasaan...
n totally aku nmpk mcm xlyn lansung cintan cintun neh...
huh...aku pown xtau nak comment..
sbb mmg blum trbuka lg hati neh...
tp mls crita lebih2...
aku xtipu la kan....aku ada gak la perasan tertarik dkt smone...
normal la....manusia biasa jgk aku neh..bkn robot bancuh ayaq ...or mesin basuh bju automatik...
tp agak sedih la kalau bila org y kita minat tu sbnaqnya kita ada saingan y tersangat la hebat...
mmg agak kempunan la jgk nak dptkan beliau...
hahaha...mcm story ala2 playfull kisses la plak kan...
tp aku lps tgk ja crita neh terpikir la jgk pasal aku neh...
mmg skdar minat tu aku stuju la...sbb smetimes kita tertarik...
then smetimes lak kita rasa besa ja...

urmmm....payah lak nak mngarang kata hati neh kan...
totally aku sgt frust mlm neh...
bila mna aku dpt rsakan y MrUnknown neh lbih memilih missNoName lg dri aku...
hurm...nak kata frust neh bleyh tahan la...
tp y aku kecewa bila mana pandangan luaran jdi ukuran...
may b sbb aku neh jenis nakal2 ckit...so that MrUnknown neh konsider as aku neh jahat la kan....
then missNoName neh...mmg la sopan...then MrUnknown neh konsider as dia baik...
sooo....n soooo....n soo unfair....
huhuhuhu...no comment...
may b MrUnknown mmg bkn untuk aku...
y paling aku kecewa...semua akan backing missNoName even dia slalu ja bt salah...
then semua bnda salah y dia bt semuanya nmpk baik...
xguna la kan aku nak mention sesapa or apa2 tujuan nak kutuk sesapa...
sorry la tu bkn kerja part tyme aku y berbayar okeyh....
aku just totally frustrated will all her manner...
MrUnknown...nasib kau la kna tipu idop2 kan....
Semoga bahagia la korg...
MrUnknown...I have no feeling toward u anymore.....


hopefully that kita xkan jumpa lg smpai bebila....
kalau terjumpa tu may b aku jemput kau mai kenduri kawin aku kot tyme tu...
hahaha...

_ASSALAMUALAIKUM_

2 comments:

ghadis blurr said...

huhuhu..siapakah dia...
ellow cptain..i da song kat u...
jgan tgu lma2...
nnt lma2..
dia di kebas org..
haa...lau x bgtaw cm na mr Unknown 2 nk twu..zman skrg ni pmpn kna aktif ckit...huhuhu

DiahRodzi said...

hehe iena si ghadis blurr ...ada la....
ellow anak kapal....
sedap lagu tu...
tp lagu neh lg best....

biar malu2...
biar segan2...
kerna malu itu perisai org beriman...
hehehe....