Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Saturday, January 22, 2011

AKU DAN ROKOK....

huhh....

aku dan rokok....
kisahnya xdak la sepanas koewteow tomyam y bru masak....
tp aku nak share jgk...
ever agak kesejukkan thap -3 Celsius...
tp halnya skrg 
sejak bila plak aku merokok???dah lama ka bru start???
urmmm...

.... meh cini aku bgtau.....
huhuhuhhh....
sbnarnya....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
AKU BENCI ROKOK!!!

fuhhhh.....penat jerit...
ganas betoi aku lampiaskan kebencian aku neh....
aku mmg xpenah merokok...
mcm na mau merokok kan kalau skli bau asap rokok aku dah mcm nak pengsan...
so...
TOTALLY aku mmg benci gila la dgn rokok neh...
aku seriusly pelik la...
apa y best sgt dgn rokok neh...
y very sure....

-aku benci rokok-
aku benci asap rokok-
aku benci bila bau asap rokok mostly bila bercmpor dgn perfume...
mak oiiii....nak pengsan aku menghidunya...
-benci perokok-
opsss..xdak la smpai nak benci perokok kan...
tu hak masing2...kalau rasa2 dah tempah liang masing2 sila la teruskan idup dgn rokok anda...
hehehehee...statement cri nahas neh...

cuba usha gmbaq neh....




semua gmbq neh sunber dri google...

cuba tgk isi kandungan rokok tu...
racun ja kan semata2.....
xpa la...aku just nasihat tp y xmau dngar tu up to u la...
idup masing2 kubur pown asing2...
bak kata nabil...
LU PIKIR LA SENDIRI!!!

_SALAM_




3 comments:

AnAk dEneSor said...

tol2..i pong mencii rokok!!!!

katakan tidak pada rokok!yeay!

wahida said...

salam kenal, akak pun x suka asap rokok sebab akak ada asma...huhu..
akak dah follow, kalau sudi follow me back k!!

DiahRodzi said...

kak iera:betol la kan....bkn best pown asap rokok neh....bg sakit ja....
huhuhuhhh....xsuka sesgt...

kak wahida:diah pown xsuka jgk...even diah xdak asma tp diah jdi beringus ya amat kalau kna asap rokok neh....tak slesa tahap...