Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Thursday, March 17, 2011

Bicara Hati Semalam New Bloglist!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera smua.....
hri neh aku tgh mood nak settlekan assignment aku y menggunung Jerai dkt sblah aku neh....
tp skrg aku tgh curi2 untuk announce dkt korg semua y aku nak bt bloglist y bru....
Sesiapa y sudi nak join bloglist aku neh senang jer...
first mesti lah follow aku pnya blog neh BHS...
second bt entry tajuk : First BHS Bloglist
then korg link kan entry tu dkt komen entry neh...
settle...
senangkan....mari ler join ...
ater...mari ler....
hehhee...
mari kita eratkan ikatan blogger kita....
happy blogger ever..:)

_ASSALAMUALAIKUM_

15 comments:

Erin Azizan said...

dah join, here's the link :

http://troublemaker26.blogspot.com/2011/03/first-bhs-bloglist.html

Muslimah Optimis said...

assalamualaikum..
saya dah join http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/03/first-bhs-bloglist.html..tq

tika said...

join sudah...

http://micitika.blogspot.com/2011/03/first-bhs-bloglist.html

aneesz said...

join bloglist!

http://jarimenaridisini.blogspot.com/2011/03/first-bhs-bloglist.html

:D

DiahRodzi said...

TQ semua sbb sudi join....bloglist neh Diah cdang nak tutup tgh mlm neh..:)

saudagar kampong said...

hehehe nasib dah join. Btw saya nie memang takder personal blog, yang ada jual beli ajer. Tapi memang suka join sana dan join sini. Takper kan hihihi

DiahRodzi said...

hehehe..saudagar kampong..xpa join ja...tp make sure bt 1 entry pasal First BHS bloglist...nnt diah listkan semua y bt entry dan link kan ke sini..:)...lg ramai y join lg meriah...:)

saudagar kampong said...

hehehe Bukan aper Diah, saya ni baru dalam alam blogger ni. Memang tgh belajar nak buat entry2 ni sebab tgk sana sini pun ada. Nak join jugak... tgh study. Blog walking plak baru 2 hari walaupun dah berjual beli 3 bulan (skang nie tahu tepek gambar pastu letak harga ajer hehehe)

DiahRodzi said...

hahhaa...xpa...nnt lama-lama boleyh la tu....:)..
nnt nak dpt anak sedara nnt bleyh la diah p shopping dkt sana yer...:)

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Nak join jugak!!! http://yanfie.blogspot.com/2011/03/bhs-bloglist.html

Titu Tita said...

kite pun nak join :D

http://bidadari-kayanganku.blogspot.com/2011/03/first-bhs-bloglist.html

princessEmo faiz said...

http://blogemoprincess.blogspot.com/2011/03/bhs-bloglist.html
tolong terima saya...hehehe

Titu Tita said...

moh le kite join contest ni

http://bidadari-kayanganku.blogspot.com/2011/03/my-1st-giveaway-by-shida-dan-esya.html

raudhah said...

salam budak tomey...raudhah join ek n dah folo kamu *99 =)


http://anaraudhah.blogspot.com/2011/03/first-bhs-bloglist.html

raudhah said...

salam, tahniah ..anda ditag..

http://anaraudhah.blogspot.com/2011/03/1st-travelog-contest-usahawan-muslim.html