Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Thursday, March 17, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

image

okeyh...hri neh first time aku sempat nak join abg ben pnya segmen....huhuhu...selalu aku terlepas..tp hri neh aku sempat....
jom kita layan semua soalan2 dkt bwh neh okeyh....


abg Ben: Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?

diahrodzi: pernah sekali la skali tp mcm minat je la...dia baik,caring,memahami,fizikal tu tak la hensem sgt...biasa-biasa je..tp y paling diah respect dia sbb dia slalu ambik berat pasal parent Diah..

abg Ben: Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?

diahrodzi: bagi diah fizikal tu xpenting kot..tp kalau kekemasan tu penting...mcm kata matlutfi..kecantikan dalaman tu lg penting...hehehe...dan diah setuju 100% dgn matlutfi..hehehe

abg Ben: Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?

diahrodzi: even diah tak pentingkan fizikal tp diah suka kalau lelaki y ada lesung pipit...sebab??entahla...tp mmg suka la....even tak hensem tp kalau senyum nmpk lesung pipit nmpk manis ja..hehehe...(^_^,)v

abg Ben: Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?

diahrodzi: urmmm.....hhehee...ya la kot...sbb dah ada org y jaga kita dgn baik....ye ker mcm tu??hahaa

abg Ben: Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..

diahrodzi: tak setuju sgt....sbb ada jgk y bkn mcm tu...contoh mcm ada sorg y diah pernah jumpa neh...girl neh sgt cantik..but BF dia just biasa2 je....xhensem..tp dia syg sgt dkt BF dia....even kwn2 dia slalu ejek dia tp dia xmalu pun...

abg Ben: Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..

diahrodzi: kalau lelaki idaman,fizikal tu hal kedua tp masa skrg isu hati pling penting....then poket xboleyh kosong la..hahahaha....sbb skrg neh duit mmg penting....kalau boy tu ada pakej cukup lengkap tp tak ada duit payah la....nnt nak kawin ,life lps kawin....life bila dah ada anak...hehheee..kena pikir semua tu...syg saja xcukup...

abg Ben: Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?

diahrodzi: hehee....pasangan tu tak der lg la bro...angan-angan tu bertimbun la...hehehee

abg Ben: Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?

diahrodzi: bersyukur je la stakat neh....hehehe...*ayat selamat...

abg Ben: Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?

diahrodzi: perlu....hehehe...sbb rasa syg tu akan mkin bertambah...tp kalau pndai jaga body ja kebajikan pasangan kita xjaga...tu bahaya jgk tu..hahaha

abg Ben: Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..

diahrodzi: urm ...xtau la nak ckp..sbb xpenah try pown....nnt kalau dah try diah bgtau lain yer..hahaha


settle....
_ASSALAMUALAIKUM_


13 comments:

Dekcik said...

macam2 pendapat yang dekcik bace..
singgah lah blog dekcik

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/perempuan-kerana-fizikal.html

DiahRodzi said...

best la plak join segmen abg ben neh....bley tukar2 pndapat....diah dah singgah blog dekcik td.....hehehe.....:)

HIDAYAH HIDAIZ said...

singgah jenguk2.. ;)

cik gege said...

dtg dr blog abg ben... meh singgah blog cik gege..

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/03/ben-ashaarilelaki-vs-perempuan-fizikal.html

cik gege said...

dtg dr blog abg ben... meh singgah blog cik gege..

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/03/ben-ashaarilelaki-vs-perempuan-fizikal.html

nadiemsharmz said...

jenguk2 dr sgmen incik ben...best bc komen blogger2 lain...

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

Rafi Nilhan said...

macam2 citer ey?
salam kenal dari newcomer.. :)

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html#comments

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/pantun-blogger-merapu.html

solo molo said...

kalo hati dah suke, semuanya tak kira dah...

mas saari said...

datang sini baca jawapan anda..
fizikal dan paras rupa nombor, yang paling penting hati yang ikhlas!

Sheraff Boroi said...

ye ke ske yg ad lesung pipit?
sy ad nih..haha


meh tgk sy ad k x..

http://sheraffroi.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-fizikal.html

aneesz said...

datang jalan2 kat sini...n folo u.. :D

DiahRodzi said...

hidayah:singgah dan jengguk la selalu yer...hehehe...

cik gege:okeyh..nntikan diah di sana...

nadie:mmg best kan....diah pown sdg membaca skrg..hehehe

rafi:welcome...mmg mcm2 kan..heehe...

solo molo: betul3....kalau hati dah suka....hehehe

mas saari:betul tu..hati mau cantekk pnya...:)

sheraff:ye la..xcaya ka....ada ka??jap nak p usha..hhehe

aneesz:tq sbb sudi jln2 kat cni...i will follow u back...:)

*47!k@# said...

haha..mcm2 jwpn..ika pon join segmen nih..