Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Monday, January 3, 2011

Degree at twenty...

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh...
dan Salam sejahtera....
hri ini saya melaporkan laporan kaji cuaca...
hehehheheee....
mimpi apa lak kan tetiba ja kaji cuaca...
okeyh....aku straight to the point la...

hooooyeaah...
dah start sems bru dah...
semalam dah mula jejak kaki mai maktab balik...
sorry la lama xupdate sbb bebuzy la sgt kan...
saja2 nak busykan diri neh ...
hahaha....
sems bru start dgn pendftaran ijazah...
woooo..skrg aku dah start ijazah...
mcm xcaya ja aku neh dlm kategori xbrapa nak muda dah...
hehehee...
sapa y rasa nak hempuk aku skrg dipersilakan...
heeeee....

hri neh first dftar ijazah...
so mcm besa la...
orentasi lak kan...tyme tuk menadah telinga...
dengaq segala bentuk ceramah y ada...
mcm aku pnya first orentasi nak masuk pre-law dlu la plak...
heheheee...
tp kira okeyh la sbb xbt mcm memula sem 1 PPISMP tuh kan...
Ya Allah....penat kot dlu...org2 y merasa ja y tau mcm na...
tp best....ending dia lak mcm sweet2 potato ja...
mau xnya...mrah2 then denda2...
sapa xtahan sure dah cabut lari...
hehehehe....

dlm bebuzy neh pown aku smpat lg kuaq jejln...
hehhee...
xdak la jln2 sgt tp saja ja nak gebang....
ptg td smpat la jgk p gathering ngan geng2 aku kat kfc..
mkn2...borak2....bila sedaq ja dah senja rupanya...
hehehee...
bru la tringat nak balik...
 
 skrg neh aku dok bercerai bdn ngan lappy aku neh...
besa la...nak penuhi tuntutan masa ja...
acece....dok muhung pa...
hahaha...
xdak la...mggu neh aku balik mktab xbwk lappy ikot skali...
aku bg dia rest bebyk kat umah...
hahahaa...
pas tu aku kidnap jap la lappy miss aishah neh...
maap ler yer...
saya penyamun dlm ini negeri ...
tp tuk mggu neh ja la...
nnt2 kalau terbuka ati nak rujuk balik ngan lappy aku...
aku p la jemput dia kat umah kan..hehee

lama xupdate...
lama xusha2 blog..
lama jgk xblogwalking..
sorry la dkt y menjenguk blog sisipan neh...
tp aku xsmpat lak nak p menjenguk balik...
neh pown berkepuk pnya la melambak org dok tag kan...
first nak say sorry dkt kak iera sbb tertinggal last question y hri tu ...hehheheee...
komawo...saranghae kak iera...
second nak say sorry dkt miss diyan...
sbb dia ada tag aku dlm 1 entri dia neh..tp xsmpat lak nak bkak...
third kat kak mimie sbb xsmpat nak p kutip award2 y dia bg hri tu...
lama dah dia bg...
tp aku xp kutip2 lg...sorry kak mimie xsmpat...
then dkt hajar...
dia pnya tag pown aku xsmpat lg nak jwb...
memandangkan aku hnya mencuri harta org...
so aku kna la pulangkan balik...
xsempat lak nak bt harta..hehhehehe
ada niat tu..hoooo no...bkn aku okeyh...


dlm ciput2 masa neh...
aku jnji nnt aku rujuk balik dgn lappy ...
aku update sgala tag ngan award tu yer...
PROMISE...u can keep my words...

okeyh la...
bdn aku dah bebai nak mintak katil ngan bantai dah...
sengal2 smlm pown xhbis lg sbb mengangkut beg naik tgkat 4 neh...
+ + lak tdi dok dlm dwan tuk mcm patung dah aku rasa...
ya la....dok dengaq ja ceramah sgala mcm tdi...
dri terbit matahri smpai la terbenam...
lps tu p kuaq lepak kangaq lak...
so....now tyme to sleep lorh...
hahahaa...
gud night...
_SALAM_








3 comments:

MIMIE AIZA said...

cikgu oooo cikgu :)

AnAk dEneSor said...

wah!congrats!!

DiahRodzi said...

kak mimie....diah neh cikgu y brapa nak cikgu lg...hahahaa....byk y tingtong lg...

kak iera:welcome....