Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Thursday, December 16, 2010

Hephep HOREY!!!!....(sambil guling2 jatuh katil)

senggih sampai telinga dulu....

(*.__________________,*)

hehehe...
tgk2..lebaq x aku senyum???
hehehe...apa xckup lebaq???kuikuikui...
nak lbih2 plak...
dah la mulut aku neh tecik je...hehehe..

first of all..aku sgt lah terharu...
sbb dpt award....yuuuhuu...
nak tau apa dia???
neh aku kasi tau.....sila la usha...hehehe

taraa....lalalla...

 
award lalalaa...
 tq la bebyak dkt org2 y bg aku award neh....

first person
 
miss Aimida
 
second person
 
 besday gurl hri neh...miss HAJar tomeyh2..

third person
 
 miss doremon y ciut miut....Along atiqah.
 
 
 
1. make a cute thanks and wishes to the person who gave you this award :
hohohooho...thank too the cute blogger who giving me this award....
aku appreciate giler lah....because u are giving me my first award....ulala....
malu aku sbb blog aku neh xla sebrapa sgt..tq2
(psss...ckup cute x??hehehe)

2. spread the award to 15 bloggers whom you think their blog are totally awesome :

.......
...........
lg dua org xtau dah nak bg dkt sapa...hehhee

3. tell 7 interesting truths about yourself :
 
-suka jln-jln..smbil tangkap2 gambar.and shopaholic

-seorng bkl guru y berjaya  (kuikuikui masuk bakul jap)....
 
-sangat suka berkawan...xkira la sesapa pown y sudi kwn dgn aku..
 
-xsuka kalau selsema...dan sgn senang kena selsema..
 
-aiskrim n cake lover....
 
 -sgt suka benda2 kreative product...
klau nak suruh aku beli cpt mai promote..heheh 
 
-suka tgk tv sgt2....
snggup stay memlm untuk tgk crita ulangan y dah terlepas..even crita tu dah lama..
hehehe

okeyh dah beres dah 
hohohoh....
interview ala2 tentera neh...
hehehe....

finally.....
thanks skali lg dkt miss aimida,hajar n along y dah bg aku award neh...
thank3.....kiukiukiu

korang mmg best la....

_SALAM_

4 comments:

al-hirr said...

haha. diah2. most welc0mELLLL. ^_____________________________^

DiahRodzi said...

hehehe...most2 tq...

AnAk dEneSor said...

eh i pong dapat tag award..thanx diah

DiahRodzi said...

yup..hehehe...welcome...