Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Monday, December 27, 2010

bt novel....ohnooo

fuhh...
berat btoi kenyataan neh...
aku neh dah la xdak idea apa neh...
tetiba ja my sis ckp aku dah kna start blajaq bt novel dri skrg...
sbbnya...
dia kata nnt nak kna bt novel la cerpen la segala bagai...
aku xfhm lol..

apa2 pown...
aku neh dah la mls giler la nak bc novel2 neh...
kalau bc tu cnfm lmbt hbis pnya...
xtau la mcm na nak pupuk diri neh nak rajin bc novel...
no wonder la kak aku skrg neh dok rjin beli novel..
huhuhu...


lps neh...
aku kna smpan bajet tuk novel lak mknanya..
adoiyai...huhuhuhu...
bajet 2011...
1 part kna save for novel...
wahai novelis2 skalian...
ambik la hamba neh jdi anak murid ampa...
pliss pliss pliss...
merayu neh...
huhuhu....

idea dah la xdak neh....
xtau la nak bt novel pasal apa...
start hri neh kna jdi jiwang2 la plak...
hehehe...bru idea tu mai kan...
hohoho...

now diahrodzi is layan jiwang..
jgn terkejut lak...
kalau ckp ngan aku nnt ..
aku guna bahasa puisi y indah...
hahahaaaa...

penat mencari idea la wweh...
sila la beri aku sedikit ilham....
TERIMA KASIH

 
_SALAM_

y sdg bingung....

2 comments:

miss miera said...

gilelah ... dah pandai menjiwang skunk ... ngee ~.~

DiahRodzi said...

xdak la jiwang sgt miera..uhuhuhu....
ajar la jap mcm na nak jiwang2 neh...:)