Follow this site

Followers

get this widget here

Search This Blog

Tuesday, December 14, 2010

bila bertemu .....dunia milik kita...

lalallaaa....
hatiku senang...
ketawa riang....
jalan-jalan sama melenggang..
kiri kanan kami merewang.....


wahwahwah..happy aku...
finally bleyh jgk aku kuaq dri dunia fashion world aku tu..
hahaha...
ckap saja nak gebang....xmau dgaq tutup telinga
hehehe....neh punya entri khas tuk teman2 semelenggangan...

di purnama 11.12.10 y lalu...
sekumpulan anak2 kecil telah menyerang CP y berdekatan...
hahaa...

mereka mencari org2 y WANTED saja...
y xWANTED taun depan2 tu byk msa lg nak cri..
hehehe..
pa dia aku merapu neh...
okeyh...sudah

weekend neh aku hbiskan masa dgn teman2 seprjuangan aku...
hahaha...skema jap..


lepak2...bising2x2....gebang2
tu xlekang la kalau dah mai musim2 cuti xmas neh..
hohohoho..bila masa lak cuti xmas aku pown xtau...
y pasti bowling tu kami pnya ...
ya la mak pak kami semua pkat dok byaq tag kan...
so kami ada hak la...
++ lg kami dah bayaq tuk berada di c2.....

so pe kes lak nak memarah..
sila sopa n ckit yer....neh dok bt muka gangter tu apasal??
kalau dah pekak sila dapatkan rawatan yer...
hot sebentar ....huhuhu....
okeyh...neh sbb kak kaunter bowling sorg neh..bebal btoi la kan...
org dah ckp dah btoi2 tp dok kata kami tipu lak..
dia xtatau math....sila masuk darjah 1 balik laaa...
habis cita...

fine aku cool2...
sbb nak story morry y lg best dri kak bebal tu..
 breath in....out....in....out....fuhh...
okeyh dah cool...

sbtu hri tu kami lepak2 CP ...
ahli meronggeng dlm 10 org..
smua kepala sporting...cantik pnya..
dah la cun2...aceceh...aku puji ampa la...hehhee...
cpt terapung...
hohohho...

first kami mkn2 dlu 
sbb perut msing2 dok men lagu keroncng ngan gamelan dah..
lps berboncit berboyot dgn mkann..
kami p xcercise lak dkt bowling bapak kami tuh...
team Nigeria VS Africa tuh...
gempak xgmpak 
mcm gaya ada...

_ada y reverse throw by wanieo _
_ada plak gaya catwalk throw_
_paling xtahan gaya siput sedut dgn tuk kura oleyh cik NICAK neh_
hahaha....kecut perut kot...
paling femes skali
_gaya Longkang Luas la_
hahaha....
aku slah sorg peneraju utama dlm bab2 neh..
ya la,...
aku jarang men then xla teror sgt kan mcm shalin..
so aku trima la kalau nak gelak pown...
(kalau sapa brani nak gelak kat komen siap..hahaha)

tetiba jdi lak 1 tragedi...
jeng..jeng..jeng....
hahahaa..pecah perut aku nak gelak bila tringat tragedi tu....cing sorry aku gelak..

sesapa y ada kat c2 jer tau betapa hebatnya trgedi tu....
so xperlu la aku nak mention kat cni kan...
sila la teka kalau pandai...
hehehe
tyme dah hbis main tu bru la cik NADYA VEGA neh kalut nak muncul..
sorry u miss the event...
hahaha....
miss vega ngan konco2nya plak smbung men bowl
lps kmi pelok2 cium jap..then kami pown blah..
p tgk semua movie y ada kat panggung tu...
hahaha...
tgk la sgt kan...
tgk poster ja la...sbb masa xckup...coz dah ptg sgt dah..
+ dgn semua dok kalut nak shopping kan...
sapa xkalut nuh BUM buat sale kat bwh nuh...
hehhee...
aku pown kalut gak...
hehehe...
lastly dpt jgk kaddy 1 dgn blouse...
puas ati...
kasut tggu nnt la bila dah kawin anak raja...
hehehe...
lps pusing sana...pusing sini...
hbis satu mall tu dah kami bungkus..
menge-test situsanasini
kami pown cau..
meninggalkan akak2 y tgh hot sbb try tp xbeli..
penat la kan promote
smpai bebuih mulut
merecik air liur kau.....ish2...rejek nak wat menantu..
hehehe...
tu la..mintk less xbg,...kedekut sgt...
nah hambik..hbuk pown kau xdpt..
melopong ja kau..hahaha...
kejam toi aku..
hbis crita...

waaa...best laa..
mmg best bila lama xjumpa...tp sesekali lepak mcm neh...
mmg tumb up la smua geng aku neh...
1 kepala..
1 jiwa...
1 MALAYSIA (jap apa kaitan dgn semua neh??argh biarkan)
 mmg happy ar dpt jumpa ampa semua...
ampa tau dak!!!!...
sila la kembang sbb aku tgh puji neh..hahaha
okeyh aku xsabaq nah tggu 17.12..
hopefully semua y dirncang menjadi...
AMIN...
(cpt tolong amin kat aku....hehehe...TQ)
stakat neh ja aku larat nak tulis....
ampa semua tgk la gmbq2 neh....
hope u enjoyed...
psss....
kalau ada y berkenan di hati roger aku kat box okeyh...
meyh aku jdi jmbatannya..
hahahaha...
boleyh pandang2...jgn pegang2...
duduk renggang2...

hahaha...































havoc kan...hehehe..
nak tau havoc ka dak p la tnya org2 y ada tyme kami men tu..
mmg semua mata memandang lah...
cuih gebang lg...hahaha
okeyh caucincau...
p/s: ayaq cicau mmg sedap..
 nak tau try sendiri...best ooo...
_SALAM_





No comments: